5 روش طرز تهيه پفک هندي در خانه


بيتوته/ کار بسيار راحتي است و به خصوص اگر بدون روغن درست شود ميتواند يک ميان وعده سالم براي بچه ها باشد.
پفک هندي ترد و خوشمزه يکي از خوراکي هاي مورد علاقه همه به خصوص بچه هاست. پفک هندي طعم دار را ميتوانيد به راحتي در خانهبا ادويه هاي دلخواه سرخ کنيد. پفک هندي يکي از تنقلات پرطرفدار براي جشن تولدها ، مهماني هاي عصرانه و شب يلداست.
پفک هندي خام در بازار موجود است که ميتوانيد خريداري کنيد ولي اگر تمايل داريد پفک هندي را از ابتدا در خانه تهيه کنيد ميتوانيد طرز تهيه پفک هندي خانگي را در ادامه مقاله بخوانيد.
طرز تهيه پفک هندي از صفر تا صد در خانه کار بسيار راحتي است فقط کمي صبر و زمان لازم دارد ولي در عوض شما يک پفک هندي خانگي کاملا سالم با رنگ هاي طبيعي داريد که با خيال راحت ميتوانيد از آن استفاده کنيد.
پفک هندي با آرد برنج
مواد لازم پفک هندي خانگي با آرد برنج
آرد برنج 1 پيمانه
نمک خيلي کم
آب 4 – 5 ليوان
طرز تهيه پفک هندي خانگي
• مواد گفته شده را با هم مخلوط کرده روي حرارت هم بزنيد تا غليظ شود.
• در صورت تمايل ميتوانيد رنگ خوراکي به آن اضافه کنيد و بگذاريد از حرارت بيوفتد.
• خمير آماده شده را در قيف ريخته و روي نايلون به فرم دلخواه بريزيد و بگذاريد به مدت 2 روز خشک شود.
• پفک هندي ها را از نايلون جدا کرده و برعکس کنيد تا پشتش هم خشک شود.
• داخل تابه به اندازه اي که دو سوم پفک هندي ها داخل روغن برود، روغن ريخته و اجازه دهيد کاملا داغ شود به طوري که به محض انداختن پفک هندي در روغن پف کند و روي روغن بيايد.
• پفک هندي ها را روي حوله کاغذي بريزيد تا روغن اضافه اش گرفته شود.
پفک هندي فلفلي
مواد لازم پفک هندي فلفلي
آرد برنج 3/4 پيمانه
آب 4 پيمانه
نمک 1 قاشق چايخوري
جوش شيرين 1 قاشق چايخوري
دانه زيره 1 قاشق غذاخوري
پودر فلفل سبز 1 قاشق چايخوري
طرز تهيه پفک هندي فلفلي
• آرد برنج را با 1 پيمانه آب مخلوط نموده ، هم بزنيد تا هيچ گلوله اي باقي نماند سپس روي کاسه را پوشانده و 45 دقيقه بگذاريد استراحت کند.
• 3 پيمانه آب را داخل يک قابلمه نچسب بريزيدو هنگامي که به جوش آمد، زيره و نمک را اضافه کنيد.
• مخلوط آرد برنج و آب را از صافي رد کرده و در حالي که مرتب آب داخل قابلمه را هم ميزنيد، کم کم به قابلمه اضافه کنيد تا از گلوله شدن مايع جلوگيري کنيد.
• شعله را کم کرده و حدود 15 دقيقه به هم زدن ادامه دهيد تا مايع شما غليظ شود.
• جوش شيرين و پودر فلفل را نيز اضافه کرده هم بزنيد و شعله را خاموش کنيد.
• در صورت تمايل خمير را به چند قسمت تقسيم کرده و رنگ خوراکي به آن ها اضافه کنيد.
• وقتي خميرکمي از حرارت افتاد آن را داخل قيف ريخته و به شکل هاي مختلف مثل چرخ، مربع دايره اي ، حروف يا هر شکل دلخواه خودتان روي پلاستيک که بهتر است ضخيم باشد بريزيد.
• سعي کنيد ضخامت طرح هايي که ميزنيد کم باشد تا مغزشان هم خشک شود. پفک هندي هاي خانگي بعداز 5 روز خشک ميشوند و ميتوانيد در ظرفي دربسته نگهداري کنيد.
پفک هندي با دانه برنج
مواد لازم پفک هندي با دانه برنج
برنج محلي 1 و 1/4 پيمانه
آب 4 پيمانه
نمک 1 قاشق چايخوري
جوش شيرين 1 قاشق مرباخوري
بکينگ پودر 1 قاشق چايخوري
پودر فلفل قرمز به ميزان لازم
طرز تهيه پفک هندي با دانه برنج
• در صورتي که آرد برنج در دسترس نداشتيد ميتوانيد از دانه هاي برنج براي تهيه پفک هندي استفاده کنيد.
• برنج را به مدت 24 ساعت بخيسانيد سپس برنج را در صافي بريزيد تا آبش کامل کشيده شود.
• برنج را با دو پيمانه آب در مخلوط کن بريزيد و کاملا ميکس کنيد و از صافي رد کنيد تا هيچ دانه درشتي در آن نماند و ترکيبي دوغ يا شير مانند به شما بدهد.
• دو ليوان آب ديگر را به محلول اضافه کرده و روي حرارت بگذاريد، حدود 10 دقيقه مرتب هم بزنيد که گلوله نشود.
• زماني که به غلظت فرني رسيد، بکينگ پودر، جوش شيرين، نمک و فلفل قرمز را اضافه کنيد هم بزنيد تا يکدست شود و شعله را خاموش کنيد و مثل دستور بالا بقيه مراحل را ادامه دهيد.
طرز تهيه پفک هندي آماده
• تابه يا قابلمه اي که ترجيحا کوچک باشد را روي حرارت بگذاريد.
• به اندازه اي روغن در آن بريزيد که دو سوم پفک هندي هاي خريداري شده تان در آن غوطه ور شود.
• زماني که روغن داغ شد يعني به محض انداختن پفک هندي در آن شروع به جوشيدن کرد ميتوانيد سرخ کردن پفک هندي ها را شروع کنيد.
• پفک هندي بلافاصله با برخورد با روغن داغ شروع به پف کردن و بزرگ شدن ميکند.
• پس از پف کردن آن ها را روي دستمال حوله اي بگذاريد که روغن اضافه اش گرفته شده و ترد بماند.
طرز تهيه پفک هندي بدون روغن
• براي تهيه پفک هندي بدون روغن داخل يک تابه ووک را تا يک سوم از نمک پر کنيد و بگذاريد روي حرارت تا کاملا داغ شود.
• يک عدد پفک هندي روي نمک بيندازيد و هر از گاهي زير و روي کنيد تا پف کند.
• حالا که نمک به دماي مورد نظر رسيده يک مشت پفک هندي روي نمک ريخته و با کف گير زير رو کنيد تا پف کنند و با کمک يک صافي پفک هندي ها را را ووک خارج کنيد.
• در اين روش نمک را ميتوانيد بارها استفاده کنيد.
نکات لازم براي تهيه پفک هندي
• براي تهيه خمير پفک هندي به جاي رنگ خوراکي ميتوانيد از مقداري لبو يا زعفران استفاده کنيد.
• مقدار رنگي که به خمير پفک هنديها ميزنيد بايد کم باشد در غير اينصورت موقع پخت، تيره ميشوند.
• پفک ها را يکباره درون روغن نريزيد و کم کم اضافه کنيد تا فضاي کافي براي پف کردن داشته باشند.
• روغن بايد به قدري داغ باشد که به محض تماس با پفک هندي شروع به جوشيدن کند تا پفک هندي به خوبي پف کند و سفت نماند.
• پفک هندي جذب روغن خيلي کمي دارد بنابراين نيازي نيست که نگران چربي آن باشيد.
• براي مزه دار کردن پفک هندي زماني که آن ها را از تابه برميداريد و کاملا داغ هستند ميتوانيد هر پودري که دوست داريد براي طعم دار شدن رويشان بپاشيد.
• براي درست کردن پفک هندي سرکه اي ميتوانيد مقداري سرکه از دور رويشان اسپري کنيد.