دستور تهيه همبرگر رژيمي بادمجان و قارچ
شبکه آشپزي/ همبرگر يکي از خوشمزهترين ساندويچهاي دنيا است که کالري بسياري دارد. اما نگران نباشيد در ادامه به شما طرز تهيه يک همبرگر رژيمي خوش طعم را آموزش ميدهيم.
مواد لازم:
۳ قاشق غذاخوري روغن زيتون
۱ عدد بادمجان (ريز شده)
۱ قاشق چايخوري نمک
۲۰۰ گرم قارچ
۱ قاشق غذاخوري گشنيز (خرد شده)
۱/۲ فنجان برنج قهوهاي (پخته شده)
۱ قاشق غذاخوري آرد
نمک و فلفل (به ميزان لازم)
۲ عدد هويج (رنده شده)
۱ فنجان سس گوجه فرنگي
۱/۴ فنجان پنير پارمسان
ريحان خرد شده (به ميزان لازم)
۲ و ۱/۲ فنجان موسير
دستور تهيه:
درون تابه روغن زيتون رو بريزين. بادمجونها رو تفت بدين تا طلايي بشه.
نمک، گشنيز، موسير و قارچها رو اضافه کرده و به تفت دادن ادامه بدين تا قارچها هم طلايي بشن. مخلوط رو در ظرفي قرار بدين تا خنک بشه.
برنج قهوهاي پخته شده، هويج رنده شده و آرد رو به مخلوط اضافه کرده و با مخلوط کن، کامل ميکس کنين به طوري که چسبندگي داشته باشه.
از مخلوط به اندازه گردوهاي کوچک برداشته و درون روغن سرخ کنين.
روي نان کمي سس گوجه فرنگي بکشين و همبرگرها رو روي سس قرار بدين.
روي همبرگرها کمي پنير پارمزان رنده شده و ريحون تازه بريزين.