طرز تهيه پاستا «فوسيلي» با «ميت بال» خوشمزه به روش ايتاليايي

آخرين خبر/ پاستا يکي از غذاهاي اصيل ايتاليايي است که با ترکيب اسپاگتي و پاستا با مواد و سس هاي مختلف بدست مي آيد. در اين پاستا، با استفاده از يک سس گوجه به همراه گوشت قلقلي يا ميت بال، تهيه مي شود. اين غذا را مي توان به عنوان پيش غذا در مهماني ها يا به عنوان وعده شام طبخ نمود.
مواد لازم براي ۴ نفر
پاستا فوسيلي ۱ بسته
گوجه رنده شده ۸ عدد
سير ۲ حبه
ريجان درشت خرد شده ۲۰۰ گرم
روغن به مقدار لازم
قارچ۳۰۰ گرم
آب ليمو۳ قاشق غذا خوري
گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
پياز رنده شده۱ عدد
زنجبيل و آويشن به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
پودر گشنيز کمي
ريحان و جعفري خرد شده۲ قاشق غذا خوري
طرز تهيه پاستا فوسيلي
مرحله اول
براي تهيه پاستاي خوشمزه و مخصوص فوسيلي با ميت بال در ابتداي کار، گوجه را رنده مي کنيم. يک قابلمه بر مي داريم و گوجه رنده شده و سير و ريحان خرد شده را درون آن مي ريزيم و روي حرارت قرار مي دهيم تا بجوشد و آب آن کشيده شود.
مرحله دوم
در اين مرحله دو قاشق روغن روي آن مي ريزيم. سپس قارچ را ورقه ورقه مي کنيم. يک تابه را روي حرارت قرار مي دهيم کمي که داغ شد، بدون روغن قارچ ها را اضافه کرده و تفت مي دهيم تا آب قارچ ها کشيده شود.
مرحله سوم
آب ليمو را به آن اضافه کرده تا رنگ قارچ ها سياه نشود و ۲ قاشق روغن به آن اضاف مي کنيم و کمي تفت مي دهيم. قارچ ها را به قابلمه اضافه مي کنيم. نمک و فلفل و آويشن و زنجبيل و دو قاشق ديگر آب ليمو را اضافه کرده و مخلوط مي کنيم.
مرحله چهارم
وقتي سس آن غليظ شد از روي حرارت بر مي داريم. در يک کاسه پياز را شسته و رنده مي کنيم. آب آن را مي گيريم و به گوشت اضافه مي کنيم. ريحان و جعفري را ساطوري کرده و دو قاشق از آن را به گوشت اضافه مي کنيم.
مرحله پنجم
آويشن و نمک و فلفل و کمي پودر گشنيز را به گوشت اضافه مي کنيم و ورز مي دهيم. يک حبه سير را هم روي آن رنده مي کنيم تا به گوشت طعم خوبي بدهيم. گوشت را به صورت قلقلي هاي کوچک با دست فرم مي دهيم.
مرحله ششم
در اين مرحله يک تابه مناسب را برداشته و با کمي روغن روي حرارت قرار مي دهيم تا روغن داغ شود. سپس گوشت ها ي قلقلي را درون روغن سرخ مي کنيم. گوشت در حال سرخ شدن ممکن است اول کمي آب بندازد،
مرحله هفتم
اما کم کم آب آن تبخير شده و سرخ مي کنيم. از سسي که آماده کرده ايم روي گوشت مي ريزيم. تا کمي گوشت با سس بپزد و مزه دار شود. در تابه را مي گذاريم و حرارت را کم مي کنيم تا گوشت با سس پخته شود.
مرحله هشتم
در اين مرحله يک قابلمه حاوي آب را روي حرارت زياد قرار مي دهيم تا به جوش آيد. داخل آن کمي نمک و زردچوبه مي ريزيم. در ادامه پاستا را درون آب جوش مي ريزيم تا پخته شود. بعد از حدود ۱۰ دقيقه آن را آبکش مي کنيم.
مرحله نهم
سس گوجه تهيه شده را روي پاستا ها مي ريزيم و زمان مي دهيم تا سس کامل جذب شود. سپس درون ظرف مناسب مي ريزيم. گوشت هاي قلقلي را روي آن مي ريزيم. در صورت تمايل کمي پنير پارمزان نيز روي آن مي پاشيم و سرو مي کنيم.