5
0
1.5K
آخرين خبر/ آموزش شنيسل مرغ
______________________
يک عدد سينه مرغ با کتف رو با نمک و فلفل و روغن زيتون طعم دار کنيد و به مدت هشت ساعت استراحت بدهيد
بعد از استراحت ابتدا به آرد سفيد،بعد تخم مرغ،بعد آرد سوخاري مانند فيلم بالا بزنيد
مقداري روغن مايع رو داخل ماهيتابه بريزيد و زير شعله رو روشن کنيد و بعد از داغ شدن زير شعله رو کم کنيد و بعد شنيتسل رو داخل روغن بگذاريد و دو طرف شنيتسل رو خوب سرخ کنيد و با دستمال حوله اي روغن اضافي رو بگريد ،بعد داخل بشقاب مورد نظر بگذاريد
يک عدد سيب زميني رو اسلايس کنيد و با همان روغن سرخ کنيد و بعنوان دورچين غذا استفاده کنيد و در نهايت يک عدد تخم مرغ رو نيمرو کنيد و روي شنيتسل مرغ بگذاريد و با سس دلخواه نوش جان کنيد
از صفحه حسين چف