نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

«ماکاروني لقمه‌اي سوخاري»؛ يک پيشنهاد خاص

منبع
برترين ها
بروزرسانی
«ماکاروني لقمه‌اي سوخاري»؛ يک پيشنهاد خاص

برترين ها/ براي درست کردن اين غذاي خوشمزه بايد ماکاروني رو با مواد پيتزا و پنير ترکيب کرده و در روغن سرخ کنيم.

چي لازم داريم:

ماکاروني شکل دار

پنير موزارلا

مواد روي پيتزا (قارچ، زيتون، فلفل دلمه اي، و اسفناج) البته اين مواد رو مي‌تونيد به دلخواه خود اضافه کنيد. در ازاي هر بسته ماکاروني بيشتر از يک پيمانه مواد اضافه نکنيد.

سس (سس پيتزا و مارينارا عالي هستند، چون طعم پيتزا به غذا ميدن، اما سس‌هاي ديگه مثل آلفردو، پستو يا رنچ هم مناسب هستن)

تخم مرغ (در ازاي هر بسته ماکاروني ۲ عدد)

شير (در ازاي هر تخم مرغ ۱ قاشق غذاخوري)

۲ پيمانه پودر سوخاري

۱ قاشق غذاخوري ادويه پيتزا (پونه، ريحان، پودر سير)

روغن


چطور تهيه کنيم:

قبل از شروع ظرفي را با روغن چرب کنيد يا داخلش رو با کاغذ روغني بپوشونيد. ضخامت ماکاروني بايد ۲ الي ۴ سانتيمتر باشد. پس اندازه ظرف براي يک بسته ماکاروني بايد ۲۰ در ۲۰ باشد.

ماکاروني لقمه‌اي سوخاري؛ خوشمزه و خاص

ماکاروني رو بپزيد و تا وقتي که داغ هست تمام مواد و پنير رو بهش اضافه کنيد و خوب هم بزنيد.

ماکاروني رو داخل ظرفي که از قبل چرب کرده‌‌ايد بريزيد و يک اندازه صاف کنيد. روي ماکاروني يک کاغذ روغني قرار داده و با دست فشار بديد. سپس ظرف رو به مدت ۲ ساعت داخل يخچال بزاريد. اگه يک شب داخل يخچال بماند بهتر است.

تخم مرغ و شير را داخل يک ظرف با هم مخلوط کنيد و داخل ظرف ديگه‌اي پودر سوخاري و ادويه را هم بزنيد.

وقتي ماکاروني کاملا سرد شد ميتونايد با چاقو لبه‌ها رو از ظرف جدا کنيد و کاملا از ظرف دربياريد.

سپس ماکاروني رو در اندازه‌هاي کوچک تري برش بزنيد. اگه اندازه‌ها بزرگ باشند داخل آنها گرم نمي‌‌شود و در روغن از هم جدا مي‌شود.

بعد از اين که ماکاروني‌ها رو در اندازه‌هاي کوچک‌تر برش زديد ابتدا داخل تخم مرغ و بعد داخل پودر سوخاري بغلتانيد تا کاملا روي آنها را بپوشاند و داخل ظرفي کنار بگذاريد.

سپس نيم ساعت ديگه آنها را داخل يخچال قرار بدهيد تا دوباره سرد شوند.

روغن را روي شعله متوسط گاز داغ کنيد و لقمه‌ها رو داخل روغن سرخ کنيد تا طلايي رنگ بشوند. روغن بايد کاملا داغ باشه و داخل تابه رو زيادي پر نکنيد.

بعد از سرخ کردن لقمه‌ها را روي دستمال کاغذي يا سيني سيمي قرار بدهيد تا روغن اضافي آنها کشيده شود.

بعد از اين که لقمه‌ها رو سرخ کرديد با سس ميل کنيد.

ماکاروني لقمه‌اي سوخاري؛ خوشمزه و خاص


نکات

خيلي‌ از افراد غذا‌هاي سرخ شده رو نميپسندند، اما اين غذا با سرخ شدن خوشمزه‌تر مي‌شود. اگه لقمه‌ها از هم جدا ميشوند به خاطر اين است که خوب سرد نشدن يا اين که مواد زيادي آبکي شده است. مي‌توانيد بيشتر داخل پودر سوخاري بغلتانيد تا آب مواد رو به خودش جذب کنه و مواد به هم بچسبند.

اگه لقمه‌ها هنگام سرخ کردن پخش ميشن به خاطر اين است که روغن خوب داغ نشده است شعله را زياد کنيد تا روغن کاملا داغ شود و سعي کنيد همه لقمه‌ها رو يک دفعه داخل تابه نريزيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar