طرز تهيه مرغ آب پز رژيمي

بيتوته/ مواد لازم مرغ آب پز رژيمي
ران يا سينه مرغ 1 عدد
پياز متوسط 1 عدد
زردچوبه 1 قاشق چايخوري
نمک 1 قاشق مرباخوري
آبليمو 1 قاشق غذاخوري
هويج 1 عدد در صورت تمايل
پوست ليمو در صورت تمايل
طرز تهيه مرغ آب پز رژيمي
ابتدا پوست و چربي ران مرغ را گرفته و آن را در قابلمه اي کوچک گذاشته و به اندازه اي که آب روي مرغ را بگيرد به آن آب سرد اضافه کنيد.
قابلمه را روي حرارت با شعله بالا بگذاريد و صبر کنيد تا به جوش آيد و کف کند.
به محض اين که رنگ مرغ سفيد شد ، قابلمه را از روي حرارت برداشته و آب و کفي که روي آب آمده را خالي کنيد.
دوباره قابلمه را روي حرارت برگردانده و آب داغ به آن اضافه کنيد. آب تا نيمه ران مرغ بايد برسد.
آبليمو را روي مرغ بريزيد و سپس زردچوبه و نمک را روي مرغ و داخل آب بپاشيد.
يک عدد هويج را که پوست گرفته ايد طوري روي مرغ قرار دهيد که داخل آب نرود و فقط بخارپز شود.
در صورت تمايل کمي از پوست زرد ليموترش را با چاقو بکنيد و به آب مرغ اضافه کنيد.
در قابلمه را بگذاريد و اجازه دهيد مرغ با حرارت ملايم بپزد و آبش کم شود.
پخت مرغ به اين روش شايد به نظر نرسد ولي بسيار خوشمزه است و ميتوانيد مرغ ب پز شده را به تنهايي يا همراه با سيب زميني و هويج آب پز يا سالاد سبزيجات ميل نماييد.