نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهيه بيسکويت سبوس دار خوشمزه و رژيمي به روش بازاري

منبع
بروزرسانی
طرز تهيه بيسکويت سبوس دار خوشمزه و رژيمي به روش بازاري

چي شي/ بيسکوييت سبوس دار، يک بيسکوييت ترد و خوشمزه است که با آرد سبوس دار تهيه مي شود و بافت آن مانند بيسکوييت ساقه طلايي است. آرد سبوس دار سرشار از ويتامين هاي مختلف است و به عنوان يک آرد غني مي توان از آن ياد کرد. اين بيسکوييت را مي توان با شکلات چيپيسي يا تکه هاي ميوه تزيين نمود. همچنين مي توان آن را به صورت نصفه درون شکلات ذوب شده فرو برد. اين بيسکوييت مي تواند به عنوان يک ميان وعده سالم و خوشمزه براي کودکان و نوجوانان توصيه شود. همچنين اين بيسکوييت را به مدت ۱ ماه در ظرف دربسته و در يخچال مي توان نگه داري کرد. 
مواد لازم بيسکويت سبوس دار
آرد سبوس دار۱۵۰ گرم
شکر قهوه اي۵۵ گرم
روغن مايع۳۶ گرم
تخم مرغ۵۵ گرم يا يک تخم مرغ درشت

بکينگ پودرنصف قاشق چاي خوري سر خالي
وانيل يا رنده پوست ليمو و يا هر اسانس ديگربه ميزان دلخواه
نمک۱ پينچ
طرز تهيه بيسکويت سبوس دار 
مرحله اول
براي تهيه بيسکويت خوشمزه و سبوس دار در ابتداي کار، يک کاسه بر مي داريم و تخم مرغ و شکر قهوه اي و وانيل را با هم درون کاسه مي ريزيم. سپس با همزن آن را کمي مخلوط مي کنيم تا مواد به خوبي با هم ترکيب و يکدست شود.
 
مرحله دوم
سپس روغن مايع و نمک را اضافه کرده و مجددا با همزن مخلوط مي کنيم. آرد سبوس دار و پودر بکينگ پودر را با هم مخلوط کرده و الک مي کنيم. سپس کم کم به مواد اضافه کرده و به آرامي ورز مي دهيم تا يک خمير نرم و يکدستي بوجود آيد.

مرحله سوم
سيني فر را برداشته و کف آن را کاغذ روغني پهن مي کنيم و کف آن را با روغن چرب مي کنيم. يک نايلون بر مي داريم و خمير را روي آن قرار مي دهيم. يک نايلون ديگر را روي خمير قرار داده و با وردنه خمير را بين دو نايلون باز مي کنيم.
 
مرحله چهارم
در اين مرحله زماني که خمير را با وردن باز کرديم، بايد ضخامت خمير حدود ۴ ميلي متر به صورت يکدست در تمام قطر خمير باشد. سپس نايلون روي خمير را به آرامي بر مي داريم و خمير را با کاتر مورد نظرمان برش مي دهيم.
 
مرحله پنجم
سپس بيسکوييت ها را روي کاغذ روغني قرار مي دهيم. در اين مرحله مي توان روي خمير را با شکلات چيپسي تزيين نمود. فر را از قبل با دماي ۱۷۵ درجه سانتي گراد گرم مي کنيم. سپس سيني فر را درون فر قرار مي دهيم.
 
مرحله ششم
سپس به مدت تقريبا ۱۸ دقيقه مي گذاريم تا بپزد و زير آن طلايي شود. بعد از آن، سيني فر را از فر خارج کرده و حدود ۱۰ دقيقه زمان مي دهيم تا خنک شود. سپس با پالت يا کفگير به آرامي آن را از کاغذ روغني جدا مي کنيم.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره