برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

طرز تهيه کباب مشهدي خوشمزه و ساده با گوشت چرخ کرده

منبع
بروزرسانی
طرز تهيه کباب مشهدي خوشمزه و ساده با گوشت چرخ کرده

چي شي/ کباب يکي از غذاهاي اصيل ايراني، ترکي و عربي است. کباب کوبيده يکي از انواع کباب ها است. کباب کوبيده معمولا از گوشت قرمز تهيه مي شود. کباب مشهدي يک کباب تابه اي است که مختص شهر مشهد است. اين کباب به صورت لايه اي با سيب زميني و پياز و گوجه پخته و برشته مي شود. اين غذا را با کته زعفراني و ماست محلي سرو مي کنند. براي مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهيه کباب مشهدي در ادامه با سايت چي شي همراه باشيد.

مواد لازم براي ۴ نفر
گوشت چرخ کرده گوسفندي نيم کيلو
پياز درشت ۲ عدد
سيب زميني ۳ عدد
گوجه فرنگي ۳ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
رب گوجه مقداري
طرز تهيه کباب مشهدي 
مرحله اول
براي تهيه کباب خوشمزه و ساده به روش مشهدي در ابتداي کار، پياز را شسته و پوست مي کنيم و با رنده ريز، رنده مي کنيم. درون يک کاسه گوشت و ادويه را با پياز رنده شده مخلوط مي کنيم و ورز مي دهيم و داخل يخچال قرار مي دهيم تا استراحت کند.
مرحله دوم
در اين مرحله کف تابه را کمي روغن مي ريزيم و روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا داغ شود. در ادامه سيب زميني ها را را شسته و پوست مي کنيم. سپس به صورت طولي و عرضي برش زده و در کنار هم کف تابه مي چينيم.
مرحله سوم
حالا پياز ها را شسته و به صورت حلقه اي در مي آوريم، سپس به صورت يک لايه مرتب روي سيب زميني ها مي چينيم. در ادامه به اندازه يک گردو از گوشت چرخ کرده مزه دار شده را برداشته و کف دست گرد مي کنيم.
مرحله چهارم
سپس به شکلا کباب در مي آوريم و روي حلقه هاي پياز مي چينيم. روي کباب ها را برش گوجه فرنگي مي ريزيم و فلفل سبز قلمي را روي آن مي چينيم. سپس دو قاشق رب گوجه را با کمي آب جوش حل مي کنيم.
مرحله پنجم
ادويه به آن مي زنيم و روي کباب ها مي ريزيم. زعفران غليظ دم کرده را روي کباب ها مي ريزيم و در آن را بسته و روي حرارت ملايم مي گذاريم تا بپزد و به روغن بيفتد. سپس با ماست محلي و کته زعفراني سرو مي کنيم.


 

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره