ايده تهيه کرپ پر شده از کلم
باشگاه خبرنگاران/ کرپ پر شده از کلم، يا رول کلم براي گياهخوارها و به ويژه دوستداران کلم عالي است. اين رولهاي ترد و خوشمزه از کرپهايي تهيه ميشوند که وسط آنها از مخلوط سادهاي از کلم و سبزيجات ديگر پر شده است. طرز تهيه کرپ ساده قبلاً آموزش داده شده و خيلي خيلي راحت است.
براي تهيه کرپ پر شده از کلم تقريباً به ده عدد کرپ ساده احتياج داريد. بعد از آن فقط بايد کلم را با هويج، گوجه، تره و ادويه تفت بدهيد و وسط کرپها بريزيد. بعد هم کرپ را ميپيچيد و سرخ ميکنيد. به همين سادگي کرپ پر شده از کلم لذيذ آماده ميشود که ميتوانيد آن را به عنوان يک شام ساده يا به عنوان پيشغذا سرو کنيد.
مواد لازم براي کرپ پر شده از کلم
کرپ ۱۰ عدد
کلم خرد شده ۸ پيمانه
کره ۲ قاشق غذاخوري
هويج رنده شده ۱ عدد بزرگ
گوجه خرد شده ۱ عدد بزرگ
سس کچاپ ۱/۴ پيمانه
نمک و فلفل به مقدار کافي
تره خرد شده ۱/۴ پيمانه
تخم مرغ ۱ عدد
روغن سرخکردني به مقدار کافي
طرز تهيه:
ابتدا کلم را خرد کنيد و آن را در يک تابه بزرگ روي شعله متوسط، همراه با کره و هويج رنده شده تفت بدهيد. بعد از ۱۰ دقيقه تفت دادن، گوجه خرد شده، سس کچاپ، نمک و فلفل را اضافه کنيد. نيم ساعت به پختن ادامه دهيد و مرتب هم بزنيد. اگر خيلي زود کلم شروع به قهوهاي شدن کرد، ۱/۴ پيمانه آب به آن اضافه کنيد.
بالاخره تره خرد شده را اضافه کنيد. طعم مخلوط سبزيجات را بچشيد و اگر لازم بود نمک و فلفل بيشتري اضافه کنيد.
حال مخلوط کلم را وسط کرپها بريزيد و دو طرف کرپ را روي کلم تا کنيد. سپس دو طرف ديگرش را هم تا کنيد تا به شکل يک مستطيل کوچک در بيايد.
تخم مرغ را در کاسهاي بشکنيد و هم بزنيد. کرپ پر شده از کلم را داخل تخم مرغ فرو ببريد تا از تخم مرغ پوشانده شود. اين کار را براي همه کرپها و کلمها انجام دهيد. سپس کرپها را در مقدار کمي روغن سرخ کنيد تا دو طرف آنها طلايي رنگ شود.
ميتوانيد اين کرپها را (تا قبل از مرحله فرو بردن در تخم مرغ هم زده)، از قبل آماده و تا زمان مصرف در يخچال نگهداري کنيد. در زمان سرو فقط آنها را در تخم مرغ فرو ببريد و سرخ کنيد.
منبع: ايران کوک