چگونه کتلت بادمجان درست کنيم؟

باشگاه خبرنگاران/ کتلت بادمجان يکي ديگر از خانوادههاي کتلتها ميباشد که مانند ديگر کتلتها از طعم بي نظيري برخوردار ميباشد. اگر شما نيز جزو افرادي هستيد که به انواع کوکو و کتلت علاقه فراواني داريد ما به شما تهيه اين کتلت خوشمزه را پيشنهاد ميکنيم در ادامه با ما با دستور پخت آسان اين غذا همراه باشيد.
کتلت بادمجان يک وعده غذايي کامل براي نهار و شام ميباشد که برعکس گوجه بادمجان و يا خورشت بادمجان به روغن کمتري نياز دارد در نتيجه براي بيشتر افراد مناسب است. کتلت بادمجان نيز شبيه کباب ساده تهيه ميشود که بسيار آسان ميباشد. مواد اوليه اين کتلت اندک ميباشد و در نهايت طرز تهيه آن آسان است.
شما ميتوانيد اين غذا را در کمترين زمان تهيه و سرو کنيد. ما در اينجا کتلت بادمجان را به صورت کبابي آموزش ميدهيم که داراي طعمي عالي و دلپذير ميباشد و ذهن افراد را به سمت کبابهاي آتشي ميبرد. بادمجان يکي از مواد اوليه اين غذا ميباشد که داراي خواص معجزه آسايي ميباشد. بادمجان از خانوادهي سيب زميني ميباشد و در قديم تنها در هند کشت ميشد، ولي با گذشت زمان بادمجان به تمام مناطق جهان صادر و کشت شد.
به طوري که امروزه ما ميتوانيم به راحتي بر روي زمينهاي خود کشت کنيم. حتي انگليسيها نيز در ابتدا بادمجان را از کشور گينه وارد کردند و آن را با نام کدو گينهاي ميشناختند. بادمجان و کدو از يک خانواده هستند، ولي خواص هر کدام با ديگري فرق ميکند. کتلت بادمجان از خانوادهي شامي و کتلتها ميباشد. گياه بادمجان از نظر طب سنتي داراي طبع گرم و خشک است. اين گياه برعکس ظاهرش داراي کالري اندکي است که ميتوانيد در وعده غذايي خود اضافه کنيد.
اگر شما نيز به دنبال کاهش وزن هستيد بهتر است اين گياه را در برنامه غذايي خود اضافه کنيد. در نتيجه اين غذا ميتوان براي تمام افراد مناسب باشد. از انواع ديگر کتلت ميتوان به: کتلت آلماني، کتلت لوبيا سفيد، کتلت برنج با سويا و کتلت چشم بلبلي اشاره کرد.
مواد لازم
بادمجان: دو عدد
سيب زميني آب پز: سه عدد
پياز: يک عدد
تخم مرغ: يک عدد
جعفري خردشده: يک قاشق غذاخوري
پنير پيتزا: ۳۰ گرم
نمک: به ميزان لازم
آرد سوخاري: به ميزان لازم
روغن: به ميزان لازم
دستور تهيه:
در ابتدا براي کندن پوست بادمجانها آنها را بر روي اجاق کبابي کنيد.
سپس پوست آن را به آساني بگيريد و خرد کنيد.
بادمجان کبابي خرد شده و پياز رنده شده را به همراه سيب زميني رنده شده، تخم مرغ، جعفري و پنير پيتزا مخلوط کنيد.
براي اينکه مواد سفت شود آرد سوخاري را اضافه کنيد.
در نهايت نمک و فلفل و ادويهها را اضافه کنيد.
مواد را به صورت گرد در بياوريد و داخل روغن سرخ کنيد.