کوکوي با طعم متفاوت برنجي

خراسان/ کوکوي با طعم متفاوت برنجي
چي لازم داريم:
برنج پخته شده - ۲ پيمانه
تخم مرغ - ۳ عدد
پيازچه - 5 تا 6 عدد
سيب زميني نيم پز متوسط - يک عدد
پودر سوخاري –يک قاشق غذا خوري
نمک ،فلفل ، زعفران و ادويه - به مقدار لازم
چطور بپزيم:
1- براي تهيه اين کوکو مي توانيد از برنجهايي که قبلا پختهايد، استفاده کنيد.
2- برنج را در غذاساز يا مخلوط کن يا چرخگوشت بريزيد تا له شود.
3- سيب زميني نيم پز، تخممرغ ، پيازچه ريز شده ، پودر سوخاري ، زعفران ، نمک ، فلفل و ادويه را به آن اضافه کنيد. بنا به ذائقهتان ميتوانيد از زرشک يا انواع سبزيجات معطر هم استفاده کنيد.
4- براي ادويه از زردچوبه ، پودر پاپريکا، کمي پودر سير و پودر زيره استفاده کنيد.
5- همه مواد را با هم مخلوط کنيد. مايه به دست آمده را در دست فرم دهيد و در روغن سرخ کنيد.
6- بعد از سرخ شدن، کوکوها را روي دستمال کاغذي ضخيم بچينيد تا روغن اضافه آن گرفته شود.