چطور آلبالو خشک درست کنيم؟

ايرنا/ از آلبالوهاي رسمي اين فصل غافل نشويد و با درست کردن آلبالو خشک چند ماه آينده را از اين ميوه لذت ببريد.
روش اول:
آلبالوها را ميشوييم، بعد از خشککردن روي سيني فر ميريزيم و درجه حرارت فر را روي کمترين مقدار قرار ميدهيم. بعد از حدود يک ساعت وقتي کامل آلبالوها چروکيده و کم آب شدند در فر را کمي باز ميگذاريم که هوا جريان پيدا کند و بهتر خشک شوند. در اين زمان مرتب چک ميکنيم و گاهي هم ميزنيم تا يک دست خشک شوند. ۲ ساعت زمان ميبرد تا خشک شدن آلبالوها به نتيجه دلخواه برسد. بعد از اتمام کار اجازه ميدهيم خنک شوند و بعد در يخچال نگهداري ميکنيم.
روش دوم:
دم آلبالوها را بگيريد و بدون شست و شو روي پارچهاي پهن کنيد و به مدت ۲ روز زير نور آفتاب قرار دهيد، پس از اين مدت زمان بايد با فشار دست به راحتي هسته آلبالوها خارج شوند بدون انکه آسيبي به بافت آلبالو برسد. پس از اينکه هسته آلبالوها را خارج کرديد بايد آلبالوها را با آب سرد آبکشي کنيد، پس از اينکه آب اضافي آلبالوها خارج شد آنها روي سيني پهن کنيد و در محيط خانه يا بيرون بگذاريد تا خشک شوند.
روش سوم:
دم آلبالوها را بگيريد و سپس بشوئيد، آلبالوهاي شسته شده را نمک بزنيد و روي پارچهاي مقابل نور آفتاب قرار دهيد تا خشک شود (بسته به مقدار نرمي يا خشکياي که دوست داريد ۱ تا سه روز در آفتاب قرار دهيد). پس از اينکه آلبالوها خشک شدند مجدد آبکشي کنيد و مقداري نمک بزنيد سپس ۱ ساعت در نور آفتاب قرار دهيد تا آماده شود.