روشي عالي براي تهيه کيک بدون تخم مرغ پرتقالي

باشگاه خبرنگاران/ امروز قصد داريم دستور پخت کيک بدون تخم مرغ پرتقالي را به شما آموزش دهيم.
مواد لازم:
آرد: ۳/۴ ليوان فرانسوي
خامه صبحانه: ۱/۲ ليوان فرانسوي
شکر: ۱/۴ ليوان فرانسوي
کره ذوب شده: ۱/۲ ليوان فرانسوي
آب پرتقال: ۲ ليوان فرانسوي
پوست پرتقال رنده شده: ۱/۲ ق چ
وانيل: نوک ق چ
بيکينگ پودر: ۱ ق غ
طرز تهيه:
مرحله اول؛ مواد خيس مايه کيک را آماده کنيد.
در طرز تهيه کيک بدون تخم مرغ با آب پرتقال، فر را روشن و روي دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد تنظيم کنيد. در يک ظرف آرد، نمک و بيکينگ پودر را مخلوط و ۳ بار الک کنيد. در يک ظرف ديگر، شکر و وانيل را با روغن مايع يا کره ذوب شده مخلوط کنيد تا يکدست و کرمي رنگ شود. خامه و آب پرتقال را به مخلوط اضافه کنيد و به هم بزنيد.
مرحله دوم؛ مواد خشک را به مايه کيک اضافه کنيد.
آرد و بيکينگ پودري را که الک کرده بوديد در چند مرحله و به آرامي اضافه کنيد و هر بار به هم بزنيد تا مخلوط گلوله نشود. به مخلوط به دست آمده، پوست پرتقال رنده شده را اضافه کنيد و کمي هم بزنيد تا در مايه کيک به صورت يکدست، پخش شود.
مرحله سوم؛ مايه کيک را در قالب بريزيد.
قالب را در فر بگذاريد و ۵۰ دقيقه صبر کنيد تا کيک به خوبي بپزد.