طرز تهيه پاستا ايتاليايي با مرغ و سس سفيد
آخرين خبر/ استا يکي از انواع غذاهاي بسيار محبوب و پر طرفدار در سراسر جهان است که با دستورهاي بسيار متنوعي تهيه مي شود. اين غذاي خوشمزه مانند لازانيا اصالتي ايتاليايي دارد و به دليل طعم خوبش در سراسر جهان به عنوان يک غذاي بين المللي شناخته مي شود. در اين مطلب، دستور يکي از پر طرفدارترين پاستا ها که چيکن پاستا يا به زبان فارسي پاستاي مرغ نام دارد را آماده کرده ايم، اگر غذاهاي مثل لازانيا و ماکاروني را مي پسنديد توصيه مي کنيم حتما پاستا را هم درست کنيد، چون مطمئنا از اين غذاي خاص و خوشمزه هم خوشتان خواهد آمد.
مواد لازم براي ۴ نفر
پاستا۳۰۰ گرم
قارچ۲۰۰ گرم
سينه مرغ۱ عدد
شير۱ فنجان
سير۱ حبه
آب مرغ۱ ليوان
پنير پارمزان¼ فنجان
آرد سفيد ۲ قاشق غذاخوري
نمک و فلفل سياه به اندازه کافي
جعفري و روغن به اندازه کافي
طرز تهيه پاستا
مرحله اول
براي تهيه پاستاي ساده و خوشمزه با مرغ ابتدا سينه مرغ را پس از خارج کردن استخوان ها به قطعاتي به شکل پاستا خرد مي کنيم به اين صورت که عرض قطعات مرغ بين يک تا دو سانتي متر و طول آنها حدود ۴ سانتي متر باشد.
مرحله دوم
پس از اينکه قطعات مرغ را خرد کرديم آنها را کنار مي گذاريم. در ادامه قارچ ها را نيز پس از شستشو به صورت ورقه اي خرد مي کنيم و کنار مي گذاريم. در اين مرحله قارچ را به همراه کمي روغن مايع داخل يک قابلمه مناسب مي ريزيم.
مرحله سوم
سپس قابلمه را روي حرارت ملايم قرار مي دهيم. در ادامه قارچ را کمي تفت مي دهيم تا آب آن به طور کامل تبخير شود، سپس قطعات مرغ را به همراه مقداري نمک و فلفل سياه به قابلمه اضافه مي کنيم و کمي تفت مي دهيم.
مرحله چهارم
در اين مرحله تفت دادن را تا زماني که رنگ گوشت مرغ به خوبي تغيير کند و کمي سرخ شود ادامه مي دهيم، سپس تابه حاوي قارچ و مرغ تفت داده شده را از روي حرارت کنار مي گذاريم. در ادامه به سراغ آماده کردن سس پاستا مي رويم.
مرحله پنجم
براي اين منظور يک قابلمه مناسب روي حرارت قرار مي دهيم و آرد را به همراه کمي روغن مايع يا کره به قابلمه اضافه مي کنيم ، آرد را کمي تفت مي دهيم تا تغيير رنگ دهد و رنگش کرمي شود سپس شير را کم کم اضافه مي کنيم.
مرحله ششم
حالا سس را به صورت متداوم هم مي زنيم تا سس به جوش بيايد و کمي غليظ شود، سپس آنرا کنار مي گذاريم. در ادامه يک قابلمه پر از آب روي حرارت زياد قرار مي دهيم و اجازه مي دهيم آب به سرعت به نقطه جوش برسد.
مرحله هفتم
سپس سير را به همراه مقداري نمک و روغن مايع داخل قابلمه مي ريزيم. در ادامه پاستاها را داخل قابلمه مي ريزيم و اجازه مي دهيم نرم و قابل خوردن شوند. توجه داشته باشيد که زمان پخت هر نوع پاستا روي بسته آن نوشته شده است.
مرحله هشتم
البته معمولا زمان پخت پاستا ۵ تا ۱۰ دقيقه مي باشد. پس از اينکه پاستا آماده شد، يک قابلمه مناسب روي حرارت قرار مي دهيم سپس آب مرغ را به همراه مرغ و قارچي را که در مرحله دوم کنار گذاشته بوديم به قابلمه اضافه مي کنيم.
مرحله نهم
در ادامه پاستا را به قابلمه اضافه مي کنيم و سس پاستا را نيز به همراه نيمي از پنير پاميزان به مواد اضافه مي کنيم. حالا مواد پاستا را به آرامي خوب مخلوط مي کنيم تا سس به تمام نقاط پاستا برسد و پاستا و سس کاملا يکدست شوند.
مرحله دهم
در اين مرحله درب قابلمه را مي گذاريم و اجازه مي دهيم به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقيقه پاستا روي حرارت بماند تا به طور کامل آماده شود. در اين مدت بهتر است چند بار مواد پاستا را به آرامي زير و رو کنيد تا پاستا سفت نشود يا اينکه ته آن نسوزد.
مرحله يازدهم
پس از اينکه پاستا آماده شد، آنرا از روي حرارت کنار مي گذاريمف سپس داخل يک ظرف مناسب مي کشيم. براي تزيين پاستا هم مي توانيم از قطعات مرغ، جعفري خرد شده و باقيمانده پنير پارمزان به همراه گوجه گيلاسي استفاده کنيم.
نکات طرز تهيه پاستا
طلايي شدن پنير پاستا
اگر دوست داريد پنير روي پاستا طلايي شود پس از اينکه پاستا آماده شد مقداري پنير روي آن بريزيد سپس به مدت ۱۵ دقيقه در فر قرار دهيد تا پنير روي پاستا طلايي رنگ شود. براي اين منظور بايد فر را روي حرارت ۱۸۰ درجه سانتيگراد بگذاريد.
پس از اينکه پنير روي پاستا طلايي شد و آنرا از فر خارج کرديد مي توانيد جعفري خرد شده را روي پاستا بريزيد. البته در صورتي که تمايل داشته باشيد پاستا را با پنير فراوان تهيه کنيد مي توانيد با استفاده از آموزش زير گراتن پاستا درست کنيد.
جايگزين آب مرغ
استفاده از آب مرغ در پاستا باعث خوشمزه تر شدن طعم آن مي شودف به همين دليليپ سر آشپزهاي بزرگ هميشه توصيه مي کنند که پاستا را با آب مرغ بپزم. البته در ضصورت نبود آب مرغ مي توانيم از مواد ديگري به عنوان جايگزين استفاده کنيم.
در صورتي که آب مرغ در دسترس نداريد مي توانيد از آب جوش به همراه عصاره هاي طبيعي گوشت مرغ استفاده کنيد. توجه داشته باشيد که عصاره مرغ داراي نمک زيادي است و بايد مراقب باشيد که پاستاي شما شور نشود.
طرز تهيه پاستا رژيمي
براي اينکه پاستاي شما رژيمي تر باشد بهتر است پنير پارمزان را از مواد لازم حذف کنيد. گوشت مرغ هم يا حذف کنيد يا از سينه مرغ که داراي کالري کمتري مي باشد استفاده کنيد تا پاستاي شما در پايان کالري کمتري داشته باشد.