نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

ترفند تهيه ته ديگ خوشمزه

منبع
خراسان
بروزرسانی
ترفند تهيه ته ديگ خوشمزه

خراسان/ هرچند به علت محبوبيت ته ديگ مي‌توان آن را غذايي مستقل در نظر گرفت که مي‌تواند به عنوان غذاي کامل استفاده  شود، ولي همچنان به عنوان پيش غذا يا در کنار غذاي اصلي ميل مي‌شود. راز خوشمزگي ته ديگ را مي‌توان در نمک و روغن آن دانست. روغن روي حرارت ملايم باعث ترد شدن مواد موجود در ته ديگ مي‌شود و همين برشتگي و تردي، آن را به خوراکي پرطرفدار و بي نظير تبديل کرده  است که کمتر کسي مي‌تواند از خوردن آن چشم پوشي کند. البته درست کردن اين خوردني خوشمزه نيازمند تبحر خاصي است که تنها در آشپز‌هاي ماهر ديده مي‌شود و هر کس نمي‌تواند از عهده آن برآيد.
نکته قابل توجه در تهيه ته ديگ اين است که از هر روغني براي درست کردن آن استفاده نکنيد و روغن‌هاي باکيفيتي مانند روغن کنجد و ذرت را براي اين منظور به کار ببريد. روغن کنجد از آن دسته روغن‌هايي است که بدون هيچ‌گونه نگراني مي‌تواند براي سرخ کردن استفاده شود و به گفته متخصصان تغذيه در جلوگيري از سرطان دستگاه گوارش هم موثر است. روغن ذرت مقدار زيادي امگا ۶  دارد و به همين دليل مورد توجه خاص قرار مي‌گيرد ضمن آن‌که روغن زيتون براي سرخ کردن توصيه نمي‌شود و بهتر است  از اين روغن براي روي غذا‌ها و انواع سالاد استفاده  کرد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره