نماد آخرین خبر

طرز تهيه «ساندويچ مرغ تنوري اسلايسي»؛ خوشمزه و پرطرفدار

منبع
بروزرسانی
طرز تهيه «ساندويچ مرغ تنوري اسلايسي»؛ خوشمزه و پرطرفدار

اکالا/ اين ساندويچ با همه ساندويچ‌هاي مرغ فرق داره. يک فرق خوشمزه و جذاب، چون مدل اين ساندويچ اسلايدره. البته پنيني مرغ و اسنک مرغ هم خوشمزگي خودش رو داره و براي مهماني گزينه خوبيه. اسلايدر‌ها ساندويچ‌هايي شبيه به برگر هستن با اين تفاوت که با اين نان‌هاي مربعي شکل آماده مي‌شن. خيلي خوشمزه و جذاب، چون موقع سرو و پذيرايي هرکسي مي‌تونه اسلايد يا يک برش از اين مربع‌ها رو جدا کنه و نوش جان کنه. شما مي‌تونين اين ساندويچ مرغ تنوري رو با مواد متنوعي درست کنين و اون طوري تبديل به ساندويچ‌هاي اسلايدر متنوع بشه.

مواد لازم مرغ تنوري قارچ ۱۰ عدد
سينه مرغ ۱۰۰ _ ۱۵۰ گرم
فلفل دلمه‌اي ۱ عدد
پياز ۱ عدد
نان اسلايدر ۱_ ۲ عدد
کره ۲۵ گرم

خامه ۳ قاشق غذاخوري
مايونز ۱ قاشق غذاخوري
کچاپ ۱ قاشق غذاخوري
سس باربيکيو ۱ قاشق غذاخوري
سير ۱ حبه
پودر جوز هندي و آويشن ۱ دوم قاشق چايخوري
پودر پاپريکا ۱ قاشق چايخوري
نمک و فلفل به ميزان لازم
جعفري به ميزان لازم
پنير پيتزا به ميزان لازم
پنير ورقه‌اي گودا درصورت دلخواه
مواد لازم ساندويچ تنوري مرغ

طرز تهيه ساندويچ مرغ تنوري:

۱- در ابتدا قارچ‌هاي ورقه‌اي شده را در مقداري روغن داخل ماهيتابه با حرارت بالا تفت مي‌دهيم. بعد از اينکه قارچ‌ها کمي تفت خوردند آن‌ها را به ظرفي ديگر منتقل مي‌کنيم. (دقت کنيد نبايد قارچ‌ها زياد حرارت ببينند.) پياز نگيني شده را داخل همان ماهيتابه تفت مي‌دهيم تا کمي سبک شود.

۲- بعد از اينکه پياز کمي سبک شد و عطر آن بلند شد، سينه‌ي مرغ را که بصورت حبه‌اي يا مکعبي خرد کرده‌ايم به آن اضافه مي‌کنيم و مرغ و پياز را تفت مي‌دهيم تا کم کم مرغ‌ها تغيير رنگ دهند و کمي بپزند. در اين مرحله سير رنده شده و ادويه‌ها را که شامل پودر جوز هندي، پاپريکا و آويشن و نمک و فلفل است به آن اضافه مي‌کنيم و مواد را کمي هم مي‌زنيم.

۳- مواد را به گوشه‌اي از ماهيتابه منتقل مي‌کنيم و فلفل دلمه‌اي نگيني شده را گوشه‌ي ماهيتابه مي‌ريزيم اينکار باعث مي‌شود فلفل بهتر تفت بخورد. بعد از تفت خوردن فلفل ها، قارچي را که از قبل سرخ کرده ايم به آن اضافه مي‌کنيم و مجددا کمي تفت مي‌دهيم.

۴- وقتي کمي مواد را هم زديم خامه را وسط ماهيتابه مي‌ريزيم و آرام مواد را هم مي‌زنيم. دقت کنيد خانه حتما بايد هم دماي محيط باشد تا بر اثر شوک حرارتي نبرد. زماني که کل مواد با هم ديگر مخلوط شد و کمي حرارت ديد و آب آن کامل کشيده شد آنرا به طرفي منتقل مي‌کنيم تا سرد شود.

۵- براي آماده کردن سس روي نان، کره را آب مي‌کنيم. نيمي از کره را را با سس مايونز، سس کچاپ ترکيب مي‌کنيم تا يکدست شود. نان اسلايدر را به آرامي از وسط با چاقو برش مي‌دهيم و آنرا به دو لايه تقسيم مي‌کنيم. بجاي نان ساندويچ اسلايدر از هر نان ساندويچي ديگري نيز مي‌توانيد استفاده کنيد.

۶- لايه‌ي پاييني نان را داخل قالب پيرکس يا هر قالب ديگري که مناسب فر است مي‌گذاريم و به کمک برس از سس آماده شده روي يک لايه از نان مي‌ماليم. موادي که آماده کرديم را روي نان مي‌ريزيم (براي انجام اين مرحله مواد حتما بايد به دماي محيط رسيده باشد تا نان خمير نشود.)

۷- به ميزان دلخواه روي مواد پنير پيتزا مي‌ريزيم و روي آن کمي پنير ورقه‌اي گودا قرار مي‌دهيم. استفاده از اين پنير‌ها براي خوشمزه‌تر شدن ساندويچ است و در صورت دلخواه مي‌توانيد آنرا حذف کنيد. البته بهتر است از يک لايه‌ي نازک پنير حتما استفاده کنيد، چون باعث چسبندگي لايه‌ها و منسجم‌تر شدن ساندويچ مي‌شود. لايه رويي نان را روي آن مي‌زاريم.

۸- جعفري را با باقي مانده‌ي کره ترکيب مي‌کنيم و به کمک برس روي نان يک لايه از مخلوط جعفري و کره مي‌زنيم. اينکار به خوشمزه‌تر شدن سطح ساندويچ کمک مي‌کند. روي قالب را با فويل مي‌پوشانيم و قالب را به مدت ۲۰ الي ۳۰ دقيقه در فر که از قبل با دماي ۲۰۰ درجه گرم کرده ايم قرار مي‌دهيم.

اضافه کردن جعفري به ساندويچ مرغ تنوري

بعد از اين مدت زمان ساندويچ را بصورت گرم سرو مي‌کنيم.

نکات مهم در تهيه ساندويچ مرغ تنوري:

براي اين ساندويچ از نان اسلايدر که از محصولات نان آوران (بنام نان نسيم) است استفاده مي‌شود. ولي در صورت دلخواه شما مي‌توانيد از نان برگر يا نان باگت نيز استفاده کنيد و بعد از اينکه نان‌ها را برش زديد کف قالب را با لايه پاييني نان بپوشانيد و باقي مراحل را به صورت مشابه پيش ببريد.

براي مواد مياني ساندويچ از هر نوع مواد دلخواه ديگر مانند گوشت چرخ کرده تفت داده شده، مواد پيتزا (سوسيس و کالباس) يا حتي سبزيجات تفت داده شده، مي‌توانيد استفاده کنيد و ساندويچ‌هاي اسلايدر با طعم‌هاي متنوع درست کنيد. اما بهتر است براي هر مدل ساندويچ که غذاي سريع است، مرحله‌ي سس زدن داخل نان و طعم دار کردن روي نان با مخلوط جعفري و کره را انجام دهيد تا ساندويچ شما خوشمزه‌تر شود.

براي اينکه قارچ‌ها کمتر آب بندازند حتما بايد ظرف (ماهيتابه) شما از اندازه قارچ‌ها بزرگتر باشد و قارچ‌ها بصورت فشرده روي هم سوار نشوند تا حرارت يکسان ببينند و زير حرارت هم حتما بايد بالا باشد تا بجاي آبپز شدن قارچ‌ها سرخ شوند يا تفت بخورند.

ميزان دما و مدت زمان تقريبي است. چون مواد اين ساندويچ از قبل پخته شده، اين زمان فقط براي گرم شدن آن، آب شدن پنير‌ها و يکي شدن طعم و مزه مواد و پنير و سس ماست. پس بسته به سليقه خود اگر کم برشته دوست دارين مي‌تونين زودتر آنرا از فر خارج کنيد و برعکس.

اميدوارم از طرز تهيه ساندويچ مرغ تنوري خوشتان آمده باشد. براي مشاهده طرز تهيه فست فود‌ها و فينگرفود‌هاي ديگر به مجله ما سري بزنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar