«کيک قهوه و گردو»؛ يک عصرانه خوشمزه و متفاوت

کتاب کاله/ کيک قهوه و گردو خانگي با روکش کرمي يک دسر خوشمزه و محبوب است که حتما بايد آن را امتحان کنيد. اگر تا به حال تجربه پختن کيک در خانه را داشتيد، اين دستورالعمل هم مثل پخت کيکهاي ديگر است؛ با اين تفاوت که براي جذابتر شدن آن از يک لايه کرمي خوشمزه هم براي روي کيک و لابهلاي آن استفاده کرديم که در ادامه طرز تهيه آن در اختيارتان قرار داديم. تمام مواد لازم را آماده کنيد، آرد را الک کرده و با مقداري پودر قهوه، اسپرسو را تهيه کرده و سراغ پخت اين کيک خوشمزه برويد. کيک قهوه و گردو در کنار يک فنجان چاي عصر به يادماندني را براي خودتان و خانوادهتان رقم خواهد زد.
مواد لازم براي تهيه کيک قهوه و گردو
کره پاستوريزه (نرم شده) ۳۵۰ گرم
شکر ۴۰۰ گرم
تخم مرغ چهار عدد
قهوه اسپرسو ۵۰ ميليليتر
آرد ۲۲۵ گرم
گردو خرد شده ۱۵۰ گرم
قهوه اسپرسو ۵۰ ميليليتر
طرز تهيه کيک قهوه و گردو
مرحله اول
کيک يکي از آن دسرهاي محبوب وخوشمزهاي است که انواع مختلفي دارد که چندين نوع از آن را مثل انواع چيزکيک يا کيک هويج يا کيک خيس را قبلا به شما آموزش دادهايم. امروز نوبت تهيه يک کيک خوشطعم با قهوه است. پس همين حالا دست به کار شويد و فر را روي دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد تنظيم کنيد.
مرحله دوم
يک کاسه نسبتا بزرگ برداريد. کره پاستوريزه و شکر را داخل کاسه بزنيد تا نرم و يکدست شوند. تخم مرغها را به ترتيب به مخلوط شکر و کره اضافه کنيد. خوب آنها را بزنيد تا قبل از اضافه کردن تخم مرغ بعدي، تخم مرغ قبلي کاملا مخلوط شده و ترکيب شود.
مرحله سوم
در اين مرحله قهوه اسپرسو را به مواد اضافه کرده و با همزن دستي مواد را خوب هم بزنيد. حالا نوبت اضافه کردن آرد و گردوها است. بهتر است آرد را الک کرده و گردوها را به دو نيم تقسيم کنيد. سپس به مواد داخل کاسه اضافه کنيد.
مرحله چهارم
قالب کيک را خوب چرب کرده و مخلوط کيک را داخل دو قالب حدودا به اندازه ۲۰ سانتيمتر و عرض هشت سانتيمتر بريزيد. قالب را داخل فر قرار دهيد و حدود ۲۵ تا ۳۰ دقيقه بپزيد. بهتر است براي اينکه از پخت کيک مطمئن شويد، يک چنگال يا سيخ آهني را را داخل کيک فرو ببريد. اگر خمير به چنگال يا سيخ چسبيد؛ يعني هنوز کيک کاملا نپخته است.
مرحله پنجم
قالبها را از فر بيرون بياوريد و روي يک قفسه قرار دهيد تا خنک شود. سپس کيک را برگردانيد. براي تهيه روکش کرمي کيک هم کره و شکر را داخل يک کاسه کوچک بزنيد تا يکدست شوند. اسپرسو را اضافه کنيد و خوب مخلوط کنيد. کرم به دست آمده را روي کيک ريخته و کيک ديگر را روي لايه کرمي قرار دهيد. روي کيک را هم به کرم به دست آمده آغشته کنيد و گردوها را براي تزئين روي آن بچينيد.