طرز تهيه دسر «موز سرخ شده در خمير» يک ميان وعده دلچسب

سيارک/ استفاده از موز به عنوان افزودني در دسرها، غلات يا محصولات لبني بسيار شايع است. به هر حال، ميتوان از آنها براي تهيه يک ميان وعده عالي در خمير، شيرين و تند استفاده کرد و صبحانه را با سس، خامه ترش يا خردل شيرين مورد علاقه خود سرو کرد.
استفاده از موز به عنوان افزودني در دسرها، غلات يا محصولات لبني بسيار شايع است. به هر حال، ميتوان از آنها براي تهيه يک ميان وعده عالي در خمير، شيرين و تند استفاده کرد و صبحانه را با سس، خامه ترش يا خردل شيرين مورد علاقه خود سرو کرد.
مواد لازم موز سرخ شده در خمير
• موز متوسط رسيده - ۴ عدد؛
• تخم مرغ - ۱ عدد؛
• شير - ۰.۵ فنجان؛
• آرد - ۲ قاشق چايخوري؛
• نمک براي مزه، نمک براي طعم دادن؛
• فلفل سياه آسياب شده - براي مزه.
• سبزيجات خشک - براي مزه.
• بيکينگ پودر - ۱ قاشق چايخوري؛
• روغن آفتابگردان - براي سرخ کردن.
طرز تهيه موز سرخ شده در خمير
موز را به دايرههايي با ضخامت متوسط برش دهيد.
• در يک کاسه، شير را با تخم مرغ، نمک، فلفل و سبزيجات خشک مخلوط کنيد.
• هم بزنيد؛
• در يک ظرف ديگر، بيکينگ پودر را با آرد مخلوط کنيد تا يکدست شود.
• روغن را در مدت زمان کوتاه گرم کنيد (مقدار روغن بايد به اندازهاي باشد که موز را بپوشاند).
• موز، به صورت دايرهاي خرد شده، در مخلوط تخم مرغ و سپس در آرد فرو بريد.
• از هر طرف سرخ کنيد تا قهوهاي طلايي شود.