طرز تهيه پيتزاي صبحانه؛ يک پيشنهاد خوشمزه و مقوي براي روزهاي ويژه

باشگاه خبرنگاران/ براي لذت بردن از وعده صبحانه ميتوانيد يک پيتزاي صبحانه عالي درست کنيد. شايد شکستن تخم مرغ روي پيتزا به نظر عجيب بيايد، اما با آن صبحانهاي خوشمزهتر و لذيذتر خواهيد داشت. تخم مرغها بايد کوچک باشند و به طور کامل روي پيتزا پخش شوند تا کاملا بپزند. البته اين بستگي به سليقه شما دارد اگر بخواهيد ميتوانيد تخم مرغها را کمي شلتر درست کنيد. براي درست کردن اين غذا ميتوانيد از ظرف چدني استفاده کنيد.
مواد مورد نياز:
۱ عدد خمير پيتزا (مي توانيد خمير را خودتان درست کنيد يا حاضري تهيه کنيد)
۴ عدد تخم مرغ
۴ ورق بيکن گوشت گوساله يا کالباس خشک
¼ پيمانه اسفناج تازه يا سبزيجات ديگر به دلخواه
۱ قاشق غذاخوري ريحان تازه خرد شده
۱ پيمانه سس پيتزا
۱ الي ۲ پيمانه پنير موزارلا
½ پيمانه قارچ
½ پيمانه فلفل دلمهاي سبز و زرد
روش تهيه پيتزاي صبحانه
در ابتدا خمير را با وردنه روي سطح تميزي صاف کنيد و کف تاوه چدني قرار دهيد.
در مرحله بعد سس پيتزا را روي خمير بريزيد. سپس ¼ پيمانه پنير را روي سس بريزيد. پنير باعث ميشود مواد به خوبي به خمير بچسبند.
بيکن يا کالباس را روي پيتزا بريزيد و سپس اسفناج و فلفل دلمهاي و ديگر سبزيجات مورد دلخواه را روي آن بريزيد. در آخر باقيمانده پنير را به آن اضافه کنيد.
۴ عدد تخم مرغ را روي چند قسمت مختلف پيتزا بشکنيد.
سپس تاوه را به مدت ۲۰ دقيقه داخل فر روي دماي ۴۲۵ درجه فارنهايت قرار دهيد تا بپزد. زماني که پنير کاملا آب شده و خمير پيتزا قهوهاي رنگ شود پيتزا آماده است.
در آخر روي آن ريحان تازه خرد شده بريزيد و سرو کنيد. ميتوانيد از سبزي آويشن که عطر و بوي خوبي دارد براي روي پيتزا استفاده کنيد.