نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

ميزاردور/ طرز تهيه «بستني ايتاليايي» دلچسب و تابستاني

منبع
بيتوته
بروزرسانی
ميزاردور/ طرز تهيه «بستني ايتاليايي» دلچسب و تابستاني

بيتوته/ امروز قصد داريم طرز تهيه بستني ايتاليايي را به شما عزيزان آموزش دهيم. با ما همراه باشيد.

مواد لازم: 

پودر ژلاتين ۱ قاشق چاي خوري‌
شير ۱/۲ پيمانه
کره بدون نمک ۶۰ گرم
وانيل شکري ۲ قاشق چاي خوري
آب ۱ قاشق غذاخوري
سفيده تخم مرغ‌ ۳ عدد

پودر شکر ۱/۲ پيمانه‌
شربت قند ۱ قاشق غذاخوري‌
بيسکويت ۱۲۰ گرم

طرز تهيه: 

ابتدا داخل يک کاسه کوچک آب را بريزيد و پودر ژلاتين را روي آن بپاشيد و اجازه دهيد تا ۲ الي ۳ دقيقه بماند تا نرم شود، پس از آن شير، کره و وانيل را در قابلمه اي مخلوط کنيد و روي حرارت ملايم قرار بدهيد، سپس اين مواد را آرام هم زنيد تا شير گرم و کره در آن آب شود. سپس قابلمه را از روي حرارت برداريد و ژلاتين را به آن اضافه کنيد تا کاملا حل شود، پس از آن بگذاريد اين مايه خنک شود و چندبار هم بزنيد تا سفت نشود.

پس از اين مراحل سفيده‌ها را در کاسه بزرگي با همزن برقي آنقدر به هم بزنيد تا کاملا پف کند و از ظرف نريزد. سپس پودر شکر را کم کم به سفيده‌ها اضافه کنيد و هم بزنيد تا زماني که مايه تان کاملا غليظ شود، در اين حين آب ليمو را هم به آن اضافه کنيد و به مدت ۳۰ ثانيه ديگر هم بزنيد. پس از آن، مخلوط شير را که خنک شده به تدريج به مواد اضافه کنيد و آرام مخلوط کنيد.

در اين مرحله مواد آماده شده را درون دستگاه بستني ساز بريزيد و در صورتي که اين دستگاه را در اختيار نداشته باشيد مواد را در ظرف فلزي گودي بريزيد و آن را در فريزر با درجه بالا قرار دهيد.

بعد از دو ساعت مواد به تدريج سفت مي‌شود، در اين هنگام آن را از فريزر خارج کنيد و با همزن آن قدر بزنيد تا نرم و يکدست شود؛ و بعد از آن بيسکويت خرد شده را به مواد اضافه کنيد. سپس در ظرف را محکم ببنديد و دوباره آن را داخل فريزر با درجه کم بگذاريد.

قبل از مصرف بستني، آن را بيرون قرار دهيد تا کمي نرم شود، براي تزئين مي‌توانيد از گيلاس و ويفر و... استفاده کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره