طرز تهيه «شير برنج» پرويي عصرانه اي دلچسب
تبيان
بروزرسانی

تبيان/ امروز قصد داريم طرز تهيه شير برنج پرويي را به شما عزيزان آموزش دهيم. با ما همراه باشيد.
مواد لازم:
شير پرچرب يک پيمانه
برنج يک پيمانه
آب ۳ پيمانه
پوست پرتقال ۵۰ گرم
پوست سيب ۵۰ گرم
چوب دارچين ۲ عدد
شير عسل يک پيمانه
خامه يک پيمانه
شير نارگيل ۵۰ گرم
پودر دارچين به مقدار لازم
بادام ۶۰ گرم
طرز تهيه:
* آب را در يک قابلمه ريخته و پوست پرتقال، پوست سيب و چوب دارچين را اضافه کنيد.
* برنج را شسته و به آن بيفزاييد و حرارت دهيد تا آب برنج بخار شود.
* بعد شير پرچرب را اضافه کنيد تا برنج آماده شده و خوب پخته شود.
* شير نارگيل را اضافه کنيد.
* در آخر شير عسل و خامه را نيز اضافه کرده و با بادام و پودر دارچين تزئين کنيد.
نکته
* اين دستور ۳۶۰ گرم کربوهيدرات، ۶۵ گرم پروتئين، ۱۸۰ گرم چربي و ۳۳۲۰ کيلوکالري انرژي دارد.