نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهيه «شير برنج» پرويي عصرانه اي دلچسب

منبع
تبيان
بروزرسانی
طرز تهيه «شير برنج» پرويي عصرانه اي دلچسب

تبيان/ امروز قصد داريم طرز تهيه شير برنج پرويي را به شما عزيزان آموزش دهيم. با ما همراه باشيد.

مواد لازم:
شير پرچرب يک پيمانه

برنج يک پيمانه

آب ۳ پيمانه

پوست پرتقال ۵۰ گرم

پوست سيب ۵۰ گرم

چوب دارچين ۲ عدد

شير عسل يک پيمانه

خامه يک پيمانه

شير نارگيل ۵۰ گرم

پودر دارچين به مقدار لازم

بادام ۶۰ گرم

طرز تهيه:
* آب را در يک قابلمه ريخته و پوست پرتقال، پوست سيب و چوب دارچين را اضافه کنيد.

* برنج را شسته و به آن بيفزاييد و حرارت دهيد تا آب برنج بخار شود.

* بعد شير پرچرب را اضافه کنيد تا برنج آماده شده و خوب پخته شود.

* شير نارگيل را اضافه کنيد.

* در آخر شير عسل و خامه را نيز اضافه کرده و با بادام و پودر دارچين تزئين کنيد.

نکته
* اين دستور ۳۶۰ گرم کربوهيدرات، ۶۵ گرم پروتئين، ۱۸۰ گرم چربي و ۳۳۲۰ کيلوکالري انرژي دارد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar