دستور تهيه «سمبوسه با اسفناج»؛ غذاي خوش طعم عربي
باشگاه خبرنگاران/ امروز قصد داريم طرز تهيه سمبوسه با اسفناج؛ غذاي عربي را به شما عزيزان آموزش دهيم. با ما همراه باشيد.
مواد لازم براي تهيهي خمير:
آرد ۴ پيمانه
خمير مايه ۲ قاشق غذاخوري
شکر ۱ قاشق غذاخوري
نمک ۱ و ۲/۱ قاشق مرباخوري
روغن نباتي ۴/۱ ليوان
شير خشک ۶ قاشق غذاخوري
آب داغ ۱ و ۴/۱ ليوان
مواد لازم براي داخل سمبوسه:
اسفناج ۱ و نيم کيلو (پخته و ريز شده)
پياز ۵ عدد رنده شده
سماق ۱ قاشق مرباخوري
رب انار ۲/۱ قاشق مرباخوري
پودر دارچين کمي
روغن زيتون ۴/۱ ليوان
آبليمو ۴/۱ ليوان
طرز تهيهي خمير:
* در ظرفي آرد، خمير مايه، نمک، شکر و شير خشک را با هم مخلوط کنيد.
* آب داغ و روغن را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنيد.
* خمير را با دست خوب ورز داده تا خمير صاف و يکدستي بدست آيد.
* خمير را در ظرف سربسته در جاي نسبتاً گرمي به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقيقه بگذاريد تا خمير به اصطلاح بيايد و حجم آن تقريباً دو برابر شود.
طرز تهيهي مواد داخل خمير:
* اسفناج، پياز، سماق، نمک، رب انار و دارچين را با هم مخلوط کنيد.
* مخلوط را به مدت ۵ دقيقه در يک صافي بريزيد.
* مواد را بين دو دست فشار دهيد تا آب آن کاملاً برود.
* در آخر روغن زيتون را به مخلوط اضافه کرده به طوري که کاملاً جذب مواد شود.
* براي تهيه سمبوسه روي يک سيني را آرد بپاشيد و با وردنه خمير را پهن کنيد (قطر خمير ۱ سانتيمتر باشد).
* روي خمير را يک ليوان از سر آن گذاشته و دور ليوان را با چاقو ببريد تا خمير گردي بدست آيد.
* کمي از مواد را برداشته در وسط خمير بگذاريد.
* اطراف خمير را به صورت مثلث برگردانيد به طوري که روي مواد را بپوشاند.
* سيني فر را چرب کرده آرد بپاشيد و سمبوسهها را با فاصله در سيني بچينيد.
* سيني را در طبقه وسط فر که از قبل گرم کردهايد گذاشته و سمبوسهها را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقيقه با حرارت ۱۶۰ درجه سانتيگراد بپزيد تا زماني که سمبوسهها درست شوند و روي آن طلايي رنگ شود.