برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

دستور تهيه «سمبوسه با اسفناج»؛ غذاي خوش طعم عربي

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
دستور تهيه «سمبوسه با اسفناج»؛ غذاي خوش طعم عربي

باشگاه خبرنگاران/ امروز قصد داريم طرز تهيه سمبوسه با اسفناج؛ غذاي عربي  را به شما عزيزان آموزش دهيم. با ما همراه باشيد.

مواد لازم براي تهيه‌ي خمير:
آرد ۴ پيمانه

خمير مايه ۲ قاشق غذاخوري

شکر ۱ قاشق غذاخوري

نمک ۱ و ۲/۱ قاشق مرباخوري

روغن نباتي ۴/۱ ليوان

شير خشک ۶ قاشق غذاخوري

آب داغ ۱ و ۴/۱ ليوان

مواد لازم براي داخل سمبوسه:
اسفناج ۱ و نيم کيلو (پخته و ريز شده)

پياز ۵ عدد رنده شده

سماق ۱ قاشق مرباخوري

رب انار ۲/۱ قاشق مرباخوري

پودر دارچين کمي

روغن زيتون ۴/۱ ليوان

آب‌ليمو ۴/۱ ليوان

طرز تهيه‌ي خمير:
* در ظرفي آرد، خمير مايه، نمک، شکر و شير خشک را با هم مخلوط کنيد.

* آب داغ و روغن را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنيد.

* خمير را با دست خوب ورز داده تا خمير صاف و يکدستي بدست آيد.

* خمير را در ظرف سربسته در جاي نسبتاً گرمي به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقيقه بگذاريد تا خمير به اصطلاح بيايد و حجم آن تقريباً دو برابر شود.

طرز تهيه‌ي مواد داخل خمير:
* اسفناج، پياز، سماق، نمک، رب انار و دارچين را با هم مخلوط کنيد.

* مخلوط را به مدت ۵ دقيقه در يک صافي بريزيد.

* مواد را بين دو دست فشار دهيد تا آب آن کاملاً برود.

* در آخر روغن زيتون را به مخلوط اضافه کرده به طوري که کاملاً جذب مواد شود.

* براي تهيه سمبوسه روي يک سيني را آرد بپاشيد و با وردنه خمير را پهن کنيد (قطر خمير ۱ سانتيمتر باشد).

* روي خمير را يک ليوان از سر آن گذاشته و دور ليوان را با چاقو ببريد تا خمير گردي بدست آيد.

* کمي از مواد را برداشته در وسط خمير بگذاريد.

* اطراف خمير را به صورت مثلث برگردانيد به طوري که روي مواد را بپوشاند.

* سيني فر را چرب کرده آرد بپاشيد و سمبوسه‌ها را با فاصله در سيني بچينيد.

* سيني را در طبقه وسط فر که از قبل گرم کرده‌ايد گذاشته و سمبوسه‌ها را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقيقه با حرارت ۱۶۰ درجه سانتي‌گراد بپزيد تا زماني که سمبوسه‌ها درست شوند و روي آن طلايي رنگ شود.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره