طرز تهيه خورش آلبالو و سيب يک نهار خوشمزه

باشگاه خبرنگاران/ امروز قصد داريم طرز تهيه خورش آلبالو و سيب را به شما آموزش دهيم. با ما همراه باشيد.
مواد لازم:
گوشت خورشتي ۴۰۰ گرم
پياز ۲ عدد
آلبالو بدون هسته ۲۵۰ گرم
سيب ۲ عدد
شکر ۱/۴ پيمانه
رب ۱ قاشق غذا خوري
دارچين ۱ قاشق چاي خوري
زعفران به مقدار لازم
نمک، فلفل سياه، زردچوبه به مقدار لازم
مراحل پخت:
مرحله اول: تفت دادن گوشت
ابتدا پيازها را پوست بگيريد و نگيني ريز خرد کنيد با مقداري روغن و زردچوبه تفت دهيد تا سبک و شيشهاي شود سپس گوشت خرد شده را به همراه پياز خوب تفت دهيد تا گوشت تغيير رنگ دهد و کمي فلفل سياه و دارچين اضافه کنيد.
مرحله دوم: پخت گوشت
بعد از تفت خوردن گوشت ۲ ليوان آب روي گوشتها ريخته و درب قابلمه را گذاشته تا با دماي متوسط گوشت پخته شوند. هسته آلبالوها را جدا کنيد و سيب را پوست کنده و به اندازه دلخواه برش بزنيد.
مرحله سوم: افزودن آلبالو و سيب
آلبالو را با شکر مخلوط کرده و مقداري آب اضافه و روي حرارت قرار دهيد تا کمي نرم شود سپس در ۲۰ دقيقه انتهاي پخت گوشت آلبالو را اضافه کنيد. داخل يک تابه مقداري روغن ريخته و با رب تفت دهيد تا کمي خوش رنگ و بوي خامي رب از بين برود سپس سيبهاي را کمي با رب تفت دهيد و به گوشت و آلبالو در حال پخت اضافه کنيد تا نرم شوند.