طرز تهيه «سالاد کيپرز ايتاليايي» متفاوت و خوش طعم

باشگاه خبرنگاران/ امروز قصد داريم طرز تهيه سالاد کيپرز ايتاليايي را به شما آموزش دهيم. با ما همراه باشيد.
سالاد کپرس يا کاپرس يکي از انواع سالادهاي ساده و جذاب ايتاليايي است. در گويش محلي به نام کيپرز (گويش ايتاليايي) خوانده ميشود. اين سالاد مربوط به منطقهاي در جنوب ايتاليا و نزديک ناپل به نام کَپري است. سالاد کيپرز متشکل از پنير موزارلا تازه، گوجه فرنگي، ريحان شيرين، ادويه و روغن زيتون ميباشد. اين سالاد دستور تهيه بسيار آساني دارد و نوع چينش آن در ظرف غذا به طور سنتي يک برش گوجه فرنگي، برشي از پنير و ريحان است که بواسطه روغن زيتون و نمک آنها را طعمدار ميکنند.
رنگ بندي اين غذاي ايتاليايي نيز همانند پيتزا مارگاريتا نشاني از رنگ بندي پرچم ايتاليا دارد. تنوع سالاد کپرس بسيار فراوان است بطوري که برخي در تهيه اين سالاد از زيتون، کاهو و سرکه بالزاميک نيز استفاده ميکنند.
مواد لازم
گوجه فرنگي ۴ عدد
پنير موزارلا ۲۵۰ گرم
ريحان تازه به مقدار لازم
روغن زيتون ۳ قاشق غذاخوري
سرکه بالزاميک اختياري
نمک و فلفل به مقدار لازم
مراحل تهيه:
مرحله اول:
در تهيه اين سالاد به غير از مواد اوليه اصلي، سبزيجات و همچنين چاشنيهاي ديگري نيز ميتوانيد براي طعم دهي استفاده کنيد. براي هر چه بهتر شدن اين سالاد کمي سرکه بالزاميک را بجوشانيد و در تهيه سالاد کيپرز از آن استفاده کنيد.
مرحله دوم:
گوجه فرنگيها را بصورت حلقه برش دهيد. پنير موزارلا نيز همانطور؛ سپس به ترتيب يک برش گوجه فرنگي، پنير موزارلا، برگ ريحان را در ظرفي مناسب بگذاريد. کمي ادويه (نمک و فلفل) به سالاد بزنيد. در آخر به سالاد روغن زيتون و يک تا دو قاشق سرکه بالزاميک به دلخواه اضافه کنيد.