نماد آخرین خبر

طرز تهيه «فريتر سيب زميني و اسفناج» ساده و خوشمزه

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
طرز تهيه «فريتر سيب زميني و اسفناج» ساده و خوشمزه

باشگاه خبرنگاران/ فريتر در زبان انگليسي کلوچه غذايي است. شايد بتوان آن را کلوچه، کوکو يا کتلت يا هرچي که دوست داريد بناميد، ولي مهم آن است که اين غذا را مي‌توانيد شب‌ها با سبزي‌ها و ظهر‌ها با مقادير زيادي برنج زعفراني نوش‌جان کنيد، فقط خوردن ليمو ترش را فراموش نکنيد!

مواد لازم:

سيب زميني پوست گرفته و ۲ سانتي خرد شده: ۲ عدد متوسط

نمک: به ميزان لازم

نان خرد شده: يک چهارم فنجان
پودر سير: ۲ ق چ
فلفل: ۱ ق چ
نمک: ۱ ق چ
تخم مرغ هم زده بزرگ: ۲ عدد
روغن زيتون: ۱ ق غ

اسفناج: ۳۰۰ گرم

طرز تهيه:

۱- سيب زميني‌ها را در قابلمه‌اي متوسط ريخته رويش را با آب سرد و نمک پر کنيد و روي حرارت به جوش آورده شعله را کم کنيد ۱۵ – ۲۰ دقيقه سيب زميني‌ها را بجوشانيد تا نرم شوند سپس آبکشي کرده دوباره به قابلمه برگردانده ۱ – ۲ دقيقه هم بزنيد تا خشک شده و سپس پوره کنيد.

۳-خرده نان؛ پودر سير؛ فلفل و نمک را مخلوط کنيد. تخم مرغ‌ها را به همراه ۱ ق غ روغن زيتون هم بزنيد يکدست که شد اسفناج خرد شده و پوره سيب زميني را اضافه کرده مخلوط کنيد.

۳- ۲ ق غ روغن زيتون در تابه‌اي ريخته روي حرارت متوسط بگذاريد داغ شود. ۱ قاشق سرپر کره به تابه اضافه کنيد. به ميزان دلخواه از مخلوط سيب زميني با قاشق در تابه گذاشته با کاردک رويش را صاف کنيد و يک طرفشان که طلايي شد برگردانده طرف ديگر را هم ۲ – ۳ دقيقه برشته کنيد. موقع سرخ کردن اگر نياز بود مقدار بيشتري روغن زيتون به تابه اضافه کنيد و فريتر‌ها را بعد از پخت روي حوله کاغذي بگذاريد تا روغنشان کشيده شود و داغ سرو کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره