طرز تهيه کيک پودينگ موکا يک پيشنهاد خوشمزه براي آخر هفته

غذالند/ امروز قصد داريم طرز تهيه کيک پودينگ موکا را به شما آموزش دهيم، با ما همراه باشيد.
مواد لازم:
آرد: ۱ پيمانه
شير پرچرب: ۱ پيمانه
قهوه دم کرده: سه چهارم پيمانه
شکر قهوهاي: سه چهارم پيمانه
شکر سفيد: سه چهارم پيمانه
تخم مرغ: ۱ عدد
کره: ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو: ۱ پيمانه
بيکينگ پودر: ۱ قاشق غذاخوري
وانيل: نصف قاشق غذاخوري
نمک: يک چهارم قاشق چايخوري
طرز تهيه:
ابتدا در يک ظرف مواد شير، نصف پيمانه شکر سفيد و کره را مخلوط کنيد.
سپس تخم مرغ و وانيل را نيز اضافه و مخلوط کنيد تا کف کرده و مايه رنگ کرمي شود.
در يک ظرف جداگانه مواد آرد، سه چهارم پيمانه پودر کاکائو، بيکينگ پودر و نمک را ريخته و مخلوط کنيد.
سپس مخلوط آرد را مرحله مرحله به مواد شير اضافه و مخلوط کنيد.
قالب مورد نظر را کمي چرب کنيد و مواد کيک را داخل آن بريزيد.
در يک ظرف ديگر مواد شکر قهوهاي و باقي مانده شکر سفيد و پودر کاکائو را مخلوط کنيد.
مخلوط آماده شده را بر روي مايه کيک بريزيد.
قهوه را نيز در آخر بر روي مايه کيک بريزيد و اصلا مخلوط نکنيد.
فر را در دماي ۱۸۰ درجه سانتي گراد تنظيم کنيد و ۵ دقيقه صبر کنيد تا گرم شود.
مايه کيک را به مدت ۲۵ دقيقه در فر بگذاريد تا آماده شود.