نماد آخرین خبر

طرز تهيه کيک پودينگ موکا يک پيشنهاد خوشمزه براي آخر هفته

منبع
غذالند
بروزرسانی
طرز تهيه کيک پودينگ موکا يک پيشنهاد خوشمزه براي آخر هفته

غذالند/ امروز قصد داريم طرز تهيه کيک پودينگ موکا را به شما آموزش دهيم، با ما همراه باشيد.

مواد لازم:

آرد: ۱ پيمانه
شير پرچرب: ۱ پيمانه
قهوه دم کرده: سه چهارم پيمانه
شکر قهوه‌اي: سه چهارم پيمانه
شکر سفيد: سه چهارم پيمانه
تخم مرغ: ۱ عدد

کره: ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو: ۱ پيمانه
بيکينگ پودر: ۱ قاشق غذاخوري
وانيل: نصف قاشق غذاخوري
نمک: يک چهارم قاشق چايخوري

طرز تهيه:

ابتدا در يک ظرف مواد شير، نصف پيمانه شکر سفيد و کره را مخلوط کنيد.

سپس تخم مرغ و وانيل را نيز اضافه و مخلوط کنيد تا کف کرده و مايه رنگ کرمي شود.

در يک ظرف جداگانه مواد آرد، سه چهارم پيمانه پودر کاکائو، بيکينگ پودر و نمک را ريخته و مخلوط کنيد.

سپس مخلوط آرد را مرحله مرحله به مواد شير اضافه و مخلوط کنيد.

قالب مورد نظر را کمي چرب کنيد و مواد کيک را داخل آن بريزيد.

در يک ظرف ديگر مواد شکر قهوه‌اي و باقي مانده شکر سفيد و پودر کاکائو را مخلوط کنيد.

مخلوط آماده شده را بر روي مايه کيک بريزيد.

قهوه را نيز در آخر بر روي مايه کيک بريزيد و اصلا مخلوط نکنيد.

فر را در دماي ۱۸۰ درجه سانتي گراد تنظيم کنيد و ۵ دقيقه صبر کنيد تا گرم شود.

مايه کيک را به مدت ۲۵ دقيقه در فر بگذاريد تا آماده شود.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar