طرز تهيه پاناکوتا توت فرنگي يک دسر شيک و لاکچري

چي شي/ پاناکوتا يک دسر خوشمزه ايتاليايي است که بدون بدون پودر ژلاتين يا مواد مصنوعي ديگر تهيه مي شود. از آن جا که اين دسر، از تخم مرغ تهيه مي شود، بسيار مقوي و مفيد است. پاناکوتاي توت فرنگي يکي از خوشمزه ترين پاناکوتا ها است که طعم توت فرنگي تازه در آن احساس مي شود. اين دسر را مي توان در ظروف تک نفره تهيه و در جشن هاي تولد يا مهماني ها سرو نمود.
مواد لازم براي ۴ نفر
شير ۳ پيمانه معادل ۳ ليوان
شکر۹ قاشق غذا خوري
وانيل نصف قاشق چاي خوري
توت فرنگي ۸ تا ۹ عدد بزرک
شکر ۲ تا ۳ قاشق
شکلات سکه اي سفيد ۸۰ گرم معادل دو سوم فنجان
زرده تخم مرغ۱ عدد
خامه صبحانه۲۰۰ گرم
آرد سفيد قنادي ۱ قاشق غذا خوري
پودر نشاسته ذرت يا گندم ۲ قاشق غذا خوري
طرز تهيه پاناکوتا توت فرنگي
مرحله اول
براي تهيه پاناکوتاي خوشمزه و مخصوص با طعم توت فرنگي در ابتداي کار، توت فرنگي ها را درشت نگيني خرد مي کنيم. سپس درون يک قابلمه مي ريزيم و شکر را به آن اضافه کرده و مي گذاريم روي حرارت تا کمي نرم و مارمالادي شود.
مرحله دوم
توجه داشته باشيد که حدود دو تا سه دقيقه حرارت متوسط ببيند کافي است و نياز نيست بيش از مدت روي حرارت بماند. در اين مدت توت فرنگي ها را مرتب هم مي زنيم. بعد از اين که کمي نرم شد، از روي حرارت برداشته و کنار مي گذاريم.
مرحله سوم
در اين مرحله، شير و زرده تخم مرغ و شکر و وانيل و آرد سفيد و پودر نشاسته ذرت يا گندم را درون مخلوط کن مي ريزيم يا با همزن برقي آن را خوب مخلوط مي کنيم تا کاملا ترکيب و يکدست شود. حالا مواد را داخل قابلمه مي ريزيم.
مرحله چهارم
قابلمه را روي حرارت متوسط گذاشته و مدام مواد را هم مي زنيم تا به غلظت فرني يا ماست هم زده برسد. اگر مواد سفت شد مي توان کمي شير به آن اضافه کرد تا به غلظت مورد نظر برسد. سپس حرارت را خاموش مي کنيم.
مرحله پنجم
در اين مرحله شکلات سفيد را روي بخار کتري به روش بن ماري قرار مي دهيم تا کامل ذوب شود. سپس با خامه به موادي که به غلظت فرني رسيده اضافه مي کنيم و خوب مخلوط مي کنيم تا با هم ترکيب شود و يکدست شود.
مرحله ششم
اجازه مي دهيم مواد دسر کمي از دما بيفتد. سپس از توت فرنگي هاي خرد شده که با شکر حرارت ديده اند و حالت مارمالادي دارند، کمي برداشته و به موادي که حالت فرني گرفته و از دما افتاده اضافه مي کنيم و با آن مخلوط مي کنيم.
مرحله هفتم
در اين مرحله مخلوط کردن مواد بايد به صورتي باشد که اولا به آرامي انجام شود و دوما به صورتي انجام شود که رگه هاي صورتي و تکه هاي توت فرنگي در دسر قابل مشاهده باشد که اين کار باعث مي شود دسر رنگ زيباتري داشته باشد.
مرحله هشتم
حالا در ظرف سرو مورد نظر ريخته و با توت فرنگي هاي برش خورده يا درسته و يا بخشي از مارمالاد توت فرنگي باقي مانده که آماده کرديم، تزيين مي کنيم و حدود ۳ تا ۴ ساعت مي گذاريم در يخچال بماند تا خودش را بگيرد. سپس آن را سرو مي کنيم.