نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

کباب ترکي يا همان «دونر کباب»

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرين خبر/ کباب ترکي يا دونر کباب يکي از معروف ترين غذاهاي کشور ترکيه است که به خاطر طعم خوبش در سراسر جهان فراگير شده است. محبوبيت اين کباب در ترکيه مانند محبوبيت ساندويچ فلافل در کشورمان است که در هر شهري دکه هاي خياباني آنرا مي بينيم.
کباب ترکي در دو نوع کباب ترکي گوشت و کباب ترکي مرغ عرضه مي شود. البته شما مي توانيد مخلوط اين دو کباب را نيز سفارش دهيد. جالب است بدانيد بيشترين طرفداران اين کباب بعد از ترکيه در کشور آلمان هستند.
با مقدار موادي که در اين دستور آشپزي قرار گرفته است مي توانيد براي ۴ نفر کباب ترکي تهيه کنيد. در صورتي که مي خواهيد مقداري کمتر يا بيشتري کباب ترکي تهيه کنيد کافيست مقدار مواد را ضرب يا تقسيم کنيد
مواد لازم براي ۴ نفر
سير ۲ حبه
قارچ ۲۰۰ گرم

پياز متوسط  ۲ عدد
فلفل دلمه اي ۱ عدد
کره ۳ قاشق غذاخوري
روغن مايع ۲ قاشق غذاخوري
گوشت قرمز يا گوشت مرغ ۶۰۰ گرم
نمک ، فلفل سياه و آويشن به اندازه کافي
طرز تهيه کباب ترکي
براي تهيه دونر کباب ترکي ابتدا بايد گوشت را به ورقه هاي خيلي نازک تبديل کنيد. در حالت معمول اين کار به دليل اينکه گوشت نرم است تقريبا غير ممکن است. براي حل اين مشکل ابتدا گوشت ( مرغ يا گوشت قرمز ) را بشوييد سپس داخل يک کيسه فريزر قرار دهيد.
در ادامه گوشت را داخل فريزر قرار دهيد تا نيم منجمد شود. نکته مهم در مورد گوشت کباب ترکي اين است که بايد از گوشتي يکدست و لخم ( مانند راسته گوساله يا سينه مرغ ) استفاده کنيد. پس از اينکه گوشت نيمه منجمد شد آنرا از فريزر خارج کنيد.
حالا گوشت حالت گرفته است و به راحتي مي توانيد آنرا به ورقه هاي نازک تبديل کنيد. پس از اينکه گوشت را خرد کرديد آنرا در يک کاسه جادار بريزيد. در ادامه يکي از پيازها را خلالي خرد کنيد و به همراه سيرهاي خرد شده ، روغن مايع ، آويشن ، نمک و فلفل سياه به کاسه اضافه کنيد.
مواد را خوب زير و رو کنيد تا تمام قسمت هاي گوشت را پوشش دهند. در ادامه درب کاسه را بپوشانيد و آنرا به مدت دو ساعت در يخچال قرار دهيد تا گوشت نرم و طعم دار شود. پس از گذشت اين زمان گوشت را از يخچال خارج کنيد.
يک تابه مناسب روي حرارت قرار دهيد و کره را در آن آب کنيد سپس گوشت را اضافه کنيد و تفت دهيد تا گوشت به طور کامل سرخ شود و روغن بيندازد. در ادامه قارچ ، فلفل دلمه اي و پياز باقيمانده را به صورت حلقه اي خرد کنيد و به تابه اضافه کنيد.
تفت دادن را تا زماني که گوشت به طور کامل بپزد و سبزيجات نرم شوند ادامه دهيد. پس از اينکه کباب ترکي آماده شد آنرا به همراه خيار شور ، کاهو و گوجه فرنگي در نان باگت قرار دهيد و با سس مايونز يا کچاپ سرو کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره