نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهيه ماهي حسون خوشمزه

منبع
بيتوته
بروزرسانی
طرز تهيه ماهي حسون خوشمزه

بيتوته/ ماهي حسون يکي از ماهي هاي ارزان و خوشمزه جنوب و درياي عمان است. اين ماهي بدني کشيده دارد و پر از تيغ ماهي است بنابراين بهتر است از فيله آن استفاده کنيد.
مصرف ماهي هفته اي 2 – 3 بار توصيه شده است. ماهي حسون يکي از ماهي هاي خوشمزه جنوب است که ميتوانيد در سبد غذايي خود قرار دهيد. اگر ماهي حسون را به خوبي مزه دار کنيد ، هيچ طعم و بوي ناخوشايندي در ماهي باقي نميماند و به سادگي ميتوانيد در کنار خانواده ماهي حسون خوشمزه اي که درست کرده ايد ميل نماييد. جدا کردن تيغ هاي ماهي حسون کار سختي است بنابراين ترجيحا از فيله ماهي براي پخت استفاده کنيد.
فيله هاي ماهي حسون سفيد و خوش طعم و خوشمزه هستند ولي پر از تيغ ريز، البته خوشمزگي و ارزاني فيله ماهي حسون شما را وسوسه خواهد کرد از تيغ ريزه هايش صرف نظر کنيد. ماهي حسون از ماهي هاي درياي عمان است و قيمت مناسبي دارد. اندازه ماهي حسون 22 – 50 سانتي متر است و ظاهري کشيده دارد و نسبت دور ريز آن به ماهي هاي ديگر کم است.
سوخاري کردن ماهي حسون باعث ميشود تيغ ريزه هاي داخل ماهي ترد و قابل جويدن شوند. بنابراين ميتوانيد از کلسيم استخوان هاي ماهي کنار گوشت آن استفاده کنيد. 


مواد لازم براي پخت فيله ماهي حسون سوخاري
براي 2 نفر
زمان اماده سازي : 150 دقيقه
زمان پخت : 30 دقيقه
 فيله ماهي حسون  500 گرم
پياز بزرگ 1 عدد
آرد سفيد 3 قاشق غذاخوري
جوز هندي  1/8 قاشق چايخوري
زعفران دم کرده 3 قاشق غذاخوري
آبليمو  3 قاشق غذاخوري
روغن زيتون  3 قاشق غذاخوري
 پودر سير، پاپريکا، فلفل سياه  1 قاشق چايخوري
کشمش پلويي  3 قاشق غذاخوري
مغز گردو خرد شده  3 قاشق غذاخوري
نمک  به ميزان لازم
ادويه مخصوص ماهي  به ميزان لازم
روغن مايع  به ميزان لازم
 

طرز تهيه فيله ماهي حسون سوخاري
براي طرز تهيه فيله ماهي حسون ، فيله ها را در يک سيني لبه دار بگذاريد و دو طرفش را نمک بزنيد. 
به پشت و روي ماهي ها آبليمو و سپس زعفران دم کرده بکشيد. 
پيازها را نگيني خرد کرده زير و روي فيله ماهي را با پياز پر کنيد. 
روي سيني را بپوشانيد و 2 ساعت اجازه  دهيد ماهي کاملا مزه بگيرد. 
روي ماهي ها را با ادويه ماهي بپوشانيد تا بوي زخم ماهي را بگيريد و نيم ساعت ديگر به ماهي استراحت دهيد.
آرد ، پودر پاپريکا ، جوز هندي ، سير و فلفل سياه را مخلوط کنيد و کناري بگذاريد. 
پيازهاي روي ماهي ها را جدا کرده و فيله ماهي را داخل پودر بغلتانيد و تمام سطح ماهي را با اين ترکيب بپوشانيد.
ماهي را در روغن داغ سرخ کنيد و از تابه خارج  کنيد.
حالا مخلوط پيازهايي که براي مزه دار کردن ماهي استفاده کرده بوديد  را در روغن ماهي يا با روغن زيتون سرخ کنيد. زماني که کمي کاراملي شدند، کشمش و گردوي خرد شده را به آن اضافه کنيد و در کنار ماهي سرو نماييد.
 

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره