طرز تهيه شيريني «خنفروش» به روش هرمزگاني

چي شي/ شيريني خنفروش يکي از شيريني هاي مشهور مردم ساحلي خليج فارس است که در جنوب ايران و کشور هاي عرب حاشيه خليج فارس تهيه مي شود و مردم جنوب معمولا در ماه رمضان اين شيريني خوشمزه را درست مي کنند. اين شيريني با دستگاه بيسکوييت ساز تهيه مي شود اما مي توان خمير آن را با وردنه باز کرد و قالب زد و در فر طبخ نمود.
مواد لازم شيريني خنفروش
شير خشک قنادي۳ قاشق غذا خوري
آرد شيريني پزي۲ پيمانه
آرد برنج نصف پيمانه
بکينگ پودر۱ قاشق غذا خوري
تخم مرغ درشت۳ عدد
شکر۱ پيمانه
پودر هل۱ قاشق چاي خوري
روغن مايع يک چهارم پيمانه
گلاب سه چهارم پيمانه
طرز تهيه شيريني خنفروش
مرحله اول
براي تهيه شيريني خوشمزه و سنتي خنفروش در ابتداي کار، يک کاسه برداشته و شير خشک قنادي، آرد شيريني پزي، آرد برنج و بکينگ پودر را با هم ترکيب و الک مي کنيم. درون يک کاسه ديگر، تخم مرغ ها و شکر را با دور تند همزن مي زنيم.
مرحله دوم
در اين مرحله پودر هل را اضافه ميکنيم. مجدد با هم حدود ۵ دقيقه هم مي زنيم تا با هم ترکيب شوند. سپس روغن مايع و گلاب را به آن، اضافه مي کنيم و مجدد با هم ترکيب مي کنيم. ترکيب آرد را اضافه کرده و با دور کند همزن، هم مي زنيم.
مرحله سوم
دستگاه بيسکوييت ساز را روشن مي کنيم تا حسابي داغ شود. با برس هر نوبت را چرب ميکنيم. از ملات به وسيله قاشق داخل قالب ها را پر ميکنيم.ب عد از ۵ دقيقه چک مي کنيم. اين شيريني بسيار خوش عطر و طعم مي باشد.