نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

شيريني ها/ دستور ويژه براي تهيه «مسقطي شيرازي» در خانه

منبع
بروزرسانی
شيريني ها/ دستور ويژه براي تهيه «مسقطي شيرازي» در خانه

کتاب کاله/ مسقطي جزو شيريني‌هاي خوشمزه است و فقط کافي است يک‌بار در خانه مسقطي درست کنيم تا طرفدار آن شويم. در اين مطلب طرز تهيه مسقطي خانگي آموزش داده شده است.
 مسقطي يکي از شيريني‌هاي خوشمزه و برشي است. اين شيريني خوشمزه سوغاتي چند شهر ايران از جمله شيراز، بندرعباس، فين، کازرون، سيرجان، لار و گراش است. با ما همراه باشيد تا طرز تهيه مسقطي شيرازي را به صورت خانگي به شما آموزش دهيم.

مواد لازم براي تهيه مسقطي شيرازي
نشاسته نصف پيمانه
آب هفت پيمانه
شکر سه پيمانه
روغن مايع نصف پيمانه
خلال بادام به مقدار لازم
خلال پسته به مقدار لازم
زعفران آب کرده به مقدار لازم
گلاب چهار قاشق غذاخوري
هل به مقدار لازم



 
طرز تهيه مسقطي شيرازي
مرحله اول

ابتدا نشاسته را با ۲ پيمانه آب سرد حل مي کنيم. سپس ۵ پيمانه آب باقيمانده را با ۲ پيمانه شکر و نصف پيمانه روغن مايع مخلوط کرده و روي حرارت بگذاريد تا محلول به جوش آيد. در ادامه نشاسته را از صافي عبور داده و داخل محلول در حال جوش بريزيد و دائم هم بزنيد تا غلظت فرني را به دست آورد.


مرحله دوم

صبر کنيد تا اين مواد با حرارت کم بجوشند و هر از گاهي با قاشق چوبي مواد را خوب هم بزنيد.

مرحله سوم

۲ ساعت بعد دانه‌هاي هل را اضافه کرده و بعد از گذشت ۲ ساعت ديگر خلال بادام، خلال پسته و زعفران آب‌کرده را به مواد اضافه کنيد.

مرحله چهارم

۲۰ دقيقه قبل از اتمام کار گلاب را اضافه کرده و صبر کنيد تا مواد خوب جا افتاده و از ظرف جدا شوند. سپس ظرف مورد نظر را چرب کرده، مسقطي را داخل ظرف بريزيد تا سرد شود، سپس برش دهيد.

نکات تکميلي در مورد طرز تهيه مسقطي شيرازي
اگر نشاسته را از قبل خيس کنيم ترشي آن گرفته مي‌شود.
مسقطي حدود ۳ تا ۴ ماه داخل يخچال و در ظرف در بسته قابل نگهداري است.
مسقطي شيرازي جزو دسرهاي ايراني و زمان پخت و انتظار آن حدود ۴ ساعت است.
توجه کنيد مقدار مواد اوليه و دستور تهيه براي ۴ نفر مناسب است.
اگر طرفدار دسرهاي اصيل ايراني هستيد طرز تهيه فرني، شله زرد و حلوا زعفراني را از دست ندهيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره