برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

بهترين روش پخت «چابلي کباب» با سيخ چوبي

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
بهترين روش پخت «چابلي کباب» با سيخ چوبي
باشگاه خبرنگاران/ چابلي کباب يک کباب خوشمزه و خوش طعم مي‌باشد که طرز تهيه آن کمي متفاوت است. سيخ چوبي يکي از وسايل مورد نياز براي تهيه اين کباب مي‌باشد.

يک طعم خوب و جديد را به خانواده‌ي خود هديه دهيد. چابلي کباب يک از کباب‌هايي است که مواد اوليه آن براي پختش زياد است. اما بعد از پختش مطمئن باشيد که پشيمان نخواهيد شد. با پارس ناز همراه باشيد و اين غذا را به عنوان يک ناهار درست و حسابي در نظر داشته باشيد

چابلي کباب يک از کباب‌هايي است که مواد اوليه آن براي پختش زياد است. اما بعد از پختش مطمئن باشيد که پشيمان نخواهيد شد. اين غذا را به عنوان يک ناهار درست و حسابي در نظر داشته باشيد.

مواد لازم براي ۲ نفر:

۳۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده

۱ عدد پياز متوسط

۲ /۱ پيمانه جعفري ساطوري شده

۱ ق چ زردچوبه

۳ ق س کرفس ساطوري شده

۱ ق م فلفل قرمز

۱ ق چ فلفل سفيد

۱ ق س آب

به ميزان لازم نمک

به ميزان لازم روغن براي سرخ کردن

به تعداد لازم سيخ چوبي

مواد لازم براي سس:

۱ ق س شکر

۱ ق م سرکه

۱ ق م عسل

۱ ق م فلفل قرمز

طرز تهيه:

۱. ابتدا گوشت را داخل يک کاسه مناسب بريزيد و پياز خرد شده را همراه جعفري، کرفس، زردچوبه، مقداري نمک، فلفل‌ها و آب به گوشت اضافه کنيد. مواد را خوب ورز دهيد تا مايه کباب آماده شود.

۲. دستتان را کمي خيس کنيد، از مايه کباب مقداري برداريد و آن را به سيخ بکشيد، طوري که شبيه ساق مرغ شود. هر تعداد که مي‌شودکباب‌ها را به اين روش آماده کنيد.

۳. در تابه‌اي روغن بريزيد و روي حرارت قرار دهيد. کباب‌ها را داخل تابه سرخ کنيد، طوري که همه جاي آن‌ها سرخ شود.

۴. در اين ميان سس را آماده کنيد. به اين صورت که مواد لازم براي سس را داخل يک قابلمه بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا کمي بجوشد، سپس آن را از روي حرارت برداشته و داخل يک ظرف مناسب بريزيد.

۵. وقتي کباب آماده شد، داخل ظرف موردنظرتان بريزيد و همراه با سس سرو کنيد.

نکته:

موقع درست کردن مايه کباب اگر مايه کمي خشک بود، کمي ديگر آب به مواد اضافه کنيد.

منبع: تالاب

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar