logo
جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهيه کله جوش خوشمزه و مجلسي به روش اصيل تهراني

منبع
بروزرسانی
طرز تهيه کله جوش خوشمزه و مجلسي به روش اصيل تهراني

چي شي/ کله جوش يکي از غذاهاي سنتي و قديمي ايراني است که با مواد غذايي متنوعي تهيه مي شود. اين غذاي خوشمزه يکي از ساده ترين غذاها در گذشته محسوب مي شده است، البته اين غذا امروزه به صورت مجلسي تر با موادي مانند مغز گردو تهيه مي شود.

مواد لازم براي ۴ نفر
کشک۴۰۰ گرم
گردو۱۰۰ گرم
پياز۱ عدد متوسط
نعناع خشک۱ قاشق غذاخوري
نمک و فلفل سياه به مقدار کافي
زردچوبه و روغن به مقدار کافي
دستور پخت کله جوش 
مرحله اول
ابتدا گردوها را پودر مي کنيم (زيادي پودر نشود و کمي دانه هاي ريز آن به اندازه يک عدس زير دندان حس شود) و کنار مي گذاريم. پياز را پوست مي گيريم و مي شوييم و روي تخته آشپزخانه نگيني خرد مي کنيم و قابلمه اي را روي حرارت ملايم قرار مي دهيم.
 
مرحله دوم
سپس کمي روغن داخل آن مي ريزيم و اجازه مي دهيم تا کمي داغ شود و پيازها را داخل قابلمه مي ريزيم و تفت مي دهيم تا سبک و نرم شوند و آنوقت نمک،فلفل و زردچوبه را روي پيازها مي پاشيم و تفت مي دهيم و بعد نعناع خشک و گردوهاي خرد شده را اضافه مي کنيم.
 
مرحله سوم
حالا همگي مواد را زير و رو مي کنيم و کمي تفت مي دهيم تا گردوها از حالت خامي بيرون بيايند و ( متناسب با غلظت کشک آب به غذا اضافه مي کنيم، اگر کشک بسيار غليظ بود نياز است که آب بيشتري اضافه مي کنيم)
 
مرحله چهارم

در آخر ۱ ليوان آب جوش روي مواد مي ريزيم و درب قابلمه را مي گذاريم تا به مدت ۱۰ دقيقه بجوشد و بعد مجددا اگر غلظت کشک زياد بود آنرا با کمي آب رقيق مي کنيم و اضافه مي کنيم و بعد از ۳ دقيقه کله جوش ما آماده شده است.

مرحله پنجم
مي توانيد همان ابتدا که پياز را داخل قابلمه تفت مي دهيم کمي سير رنده شده و ۱ قاشق آرد نيز اضافه کنيد ولي دستور اصلي همين چيزي است که در بالا اشاره کرديم.کله جوش را داخل کاسه اي مي ريزيم و با گردو و نعناع روي آن را تزئين مي کنيم و نوش جان کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره