نماد آخرین خبر

صبحانه/ «نان پنير و ژامبون» يک پيشنهاد عالي براي آغاز هفته

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
صبحانه/ «نان پنير و ژامبون» يک پيشنهاد عالي براي آغاز هفته

باشگاه خبرنگاران/ امروز قصد داريم طرز تهيه نان پنير و ژامبون  را به شما آموزش دهيم.

مواد مورد نياز
اين سـريع‌تـرين راه براي پختن يک نان خوشمزه است که در آن از آرد بيکينگ‌پودر و خود بيکينگ‌پودر تواماً استفاده شده تا ور آمدن خمير را خوب تضمين نمايد.

مواد لازم براي ۶ نفر

کره (قطعات کوچک خرد شده) ...... ۷۵ گرم

بيکينگ‌پودر..... ۲۲۵ گرم

نمک....۱ قاشق چايخوري

بيکينگ‌پودر......۲ قاشق چايخوري

پاپريکا....۱ قاشق چايخوري

پنير کهنه رنده شده......۱۲۵ گرم

ژامبون دودي خرد کرده .....۷۵ گرم

تخم‌مرغ......۲ عدد

شير.....۱۵۰ ميلي‌ليتر

جدول ارزش غذايي

کالري ۳۶۰

کربوهيدرات ۳۱ گرم

چربي ۲۱ گرم

پروتئين ۱۴ گرم

قند ۲ گرم

چربي اشباع شده ۱۳ گرم

سطح آشپزي با دقت

آماده سازي ۲۰ دقيقه

پخت ۶۰ دقيقه

روش‌تهيه

يک قالب مخصوص نان به حجم ۴۵۰ گرم را با کره چرب کنيد و کف آن کاغذ روغني بيندازيد آرد، نمک، بيکينگ‌پودر و پاپريکا را داخل يک کاسه با هم الک کنيد. کره را به مخلوط آرد اضافه کنيد و با نوک انگشتان آن را ورز دهيد تا به شکل خرده‌هاي نان دربيايد سپس پنير و ژامبون را اضافه کرده و مخلوط نماييد. تخم‌مرغ‌هاي زده شده و شير را به مواد خشک داخل کاسه اضافه کرده و با قاشق مخلوط را به قالب نان منتقل کنيد. در فري که از قبل گرم شده روي حرارت ۱۸۰ درجه سانتيگراد يا ۳۵۰ درجه فارنهايت و يا عدد ۴ فر‌هاي گازي به مدت يک ساعت قرار دهيد تا اينکه خمير به خوبي ور بيايد و نان پف کند. بگذاريد تا نان در قالب خنک شود. سپس آن را بيرون بياوريد و روي يک سيني مشبک فلزي قرار دهيد تا کاملا سرد شود سپس براي سرو آن را به برش‌هاي ضخيم ببريد.

توصيه سرآشپز

بهترين زمان سرو اين نان، در همان روز پخت آن خواهد بود، زيرا ماندگاري نان کم است.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar