گرانترين سيبزميني سرخشده جهان چگونه تهيه ميشود؟

همشهري آنلاين/ سيبزميني سرخشده نهتنها محبوب قلبهاي زيادي است بلکه غذايي اقتصادي و در دسترس نيز هست و البته کمي پرکالري! اما نوع لاکچري آن نيز طرفداران خاص خود را دارد.
به نقل از اينديا تودي، رستوران سرنديپيتي۳ در نيويورک، با عرضه يک سيبزميني سرخ کرده خاص، رکورددار گرانترين فرنچ فرايز دنيا شده است.
سرآشپز خلاق اين رستوران تمام مواد خاص و گران آشپزي را در تهيه اين سيبزميني سرخ شده به کار گرفته و حتي در نهايت آن را نه در يک پاکت مقوايي، بلکه در ظرفي کريستالي سرو ميکند.
هر پرس از اين سيبزميني به قيمت ۲۰۰ دلار، از سيبزميني خاصي به نام چيپربک تهيه ميشود که به طور طبيعي پوستي نازک و قند کمتر و نشاسته بيشتري دارند. اين سيبزمينيها هنگام سرخ شدن روغن کمتري نسبت به ساير انواع سيبزميني جذب ميکنند و رنگي سفيد و اشتهاآور دارند.
اين سيبزمينيها در نوعي سرکه انگور فرانسوي خوابانده ميشوند و سه بار در چربي خالص غاز و در دماي کنترل شده، سرخ ميشوند. اين روغن به دليل آلدهيدهاي کمتر و اسيدهاي چرب غير اشباعش به طور سنتي براي سرخ کردن به کار ميرود.
بلورهاي نمک دريايي گوراند به همراه روغن زيتون بکري که با ترافلهاي تابستاني طعمدار شده، ترکيبي بينظير از ادويه طعم دهنده را براي اين فرنچ فرايز لوکس به وجود ميآورند. در نهايت روي اين پرس سيبزميني نوعي قارچ سفيد (ترافل سنسي پکورينو) و پودر طلا پاشيده ميشود و در کنار يک سس پنيري خاص سرو ميشود.
در مدت کوتاهي که از انتشار خبر اين ابتکار غذايي ميگذرد، افراد زيادي براي خوردن اين سيبزميني گرانقيمت، رستوران سرنديپيتي را رزرو کردهاند. هرچند به نظر ميرسد همچنان سيبزمينياي که در تهديگ ماکاروني ايراني سرخ ميشود خوشمزهترين و پرطرفدارترين سيبزميني سرخ شده در دسترس باشد.