نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

صفرتاصد تهيه دونات خوشمزه خانگي

منبع
خراسان
بروزرسانی
صفرتاصد تهيه دونات خوشمزه خانگي

خراسان/ مواد لازم
     آرد سفيد - ۴  تا۵ پيمانه
   شکر- نصف پيمانه
   تخم مرغ -۲ عدد
   شير - نصف پيمانه
   کره -۸۰ گرم

   وانيل - نصف قاشق چاي‌خوري
   نمک -يک پنس
   خمير مايه فوري - ۲ قاشق سوپ‌خوري
   آب ولرم - نصف پيمانه
طرز تهيه
1- خمير مايه را به همراه آب ولرم و يک قاشق چاي‌خوري شکر مخلوط کنيد و در ظرف را بگذاريد و به مدت 15 دقيقه در جايي گرم قرار دهيد تا خمير مايه حباب بزند و بالا بيايد.
2- کره را بايد از قبل از يخچال بيرون بياوريد تا نرم شود سپس به همراه شکر هم بزنيد تا يکدست شود.
3- تخم مرغ و وانيل را اضافه  کنيد و يک دقيقه ديگر به هم زدن ادامه دهيد تا کاملا با هم مخلوط شود.
4- خمير مايه  را که عمل آمده به همراه شير ولرم به مواد اضافه کنيد و هم بزنيد تا يکدست شود.
5- آرد را دو بار الک و کمي نمک به آن اضافه کنيد.
6-  چهار پيمانه  آرد را به  تدريج به مواد اضافه و با  قاشق چوبي به آرامي مواد را با هم مخلوط کنيد تا خميري شکل شود.
7- روي ميز آرد بپاشيد و خمير را به ميز کار منتقل و شروع به ورز دادن کنيد تا زماني که خمير به دست نچسبد.

8- خمير را گرد  کنيد و حدود 50 تا 100 بار از بالا محکم به سطح ميز کار بکوبيد.
9- مهم ترين نکته براي طرز تهيه دونات نرم و لطيف همين مرحله کوبيدن است هر چه تعداد بيشتري تکرار شود خمير شما نرم و لطيف تر خواهد شد.
10- يک کاسه بزرگ با حجم دو برابر خمير را چرب  و  گرد  کنيد و داخل کاسه منتقل کنيد و روي کاسه را بپوشانيد و به مدت يک ساعت در جاي گرم قرار دهيد تا حجم آن دو برابر شود.
11- خمير را دوباره کمي ورز دهيد تا هواي  اضافه اش خارج شود.
12- روي ميز آرد بپاشيد و خمير را با وردنه به ضخامت يک سانتي متر پهن کنيد.
13- خمير را با قالب دونات ، قالب بزنيد و هر کدام را به صورت جدا روي يک تکه کاغذ روغني که چرب شده است منتقل کنيد تا شکل شان به هم نريزد.
14- روي دونات ها را با پارچه بپوشانيد و نيم ساعت ديگر به آن ها استراحت دهيد.
15- داخل يک تابه گرد به قدري روغن بريزيد که دونات ها در آن شناور بماند.
16-تابه را روي حرارت بسيار ملايم بگذاريد تا داغ شود.

17- دست تان را از کاغذ روغني دونات ها بگيريد و دونات را داخل روغن بيندازيد.
18- براي اين که دونات ها بهتر پف کند و به صورت يکدست طلايي شود هنگام سرخ شدن با قاشق روي آن ها روغن داغ بريزيد.
19- حدود يک دقيقه براي سرخ شدن هر طرف دونات کافي است.
20- دونات ها را بعد از سرخ شدن روي کاغذ حوله اي بگذاريد تا روغن اضافه اش گرفته شود.
21- هنگامي که  حرارت دونات ها  کم شد، براي تزيين روي آن ها پودر شکر يا شکلات ذوب شده و پسته بريزيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره