نوشيدني ها/ روش تهيه «پارفه تخم شربتي» خنک و تابستاني

باشگاه خبرنگاران/ در ايران هميشه دسرها و نوشيدنيها بسيار دلچسب هستند، شربت تخم شربتي از نوشيدنيهاي سنتي ايران است که بيشتر در فصل گرما و بهصورت خنک مصرف ميشود. اين شربت از ترکيب آب، تخم شربتي، شکر، گلاب و يخ تهيه ميشود. همچنين ميتوان زعفران نيز به آن افزود.
تخم شربتي به علت داشتن ترکيبات لعابدار بهصورت محلول در آب (شربت) استفاده ميشود. لعاب اين دانهها پس از جذب آب به صورت ژلهاي درميآيد که ميتواند براي رفع عطش مورد استفاده قرار گيرد. مشخص شده که تخم شربتي حاوي يکسري ترکيبات پلي فنولي و آنتي اکسيداني مانند آنتوسيانينها و بتأسيسترول است. همچنين طبق برخي تحقيقات پيشگيري از ديابت نوع دو، سرطان و خاصيت ضد باکتريايي براي اين گياه گزارش شدهاست.
در ادامه قصد داريم دستورالعمل تهيه پارفه تخم شربتي را به شما عزيزان آموزش دهيم با ما همراه باشيد.
مواد لازم:
۱/۴ فنجان تخم شربتى
يک و ۱/۲ فنجان شير نارگيل
٢ عدد موز يخ زده
١ عدد کيوى
٨ سانت خيار
يک مشت اسفناج
۱/۲ فنجان شير نارگيل
توت فرنگى و شاتوت يخ زده يک دوم فنجان
طرز تهيه پارفه تخم شربتي:
تخم شربتى را با ۱/۲ فنجان شير نارگيل مخلوط کرده، توتها را هم با ۱/۲ فنجان شير نارگيل در مخلوط کن مخلوط کرده. موز، خيار، اسفناج، کيوى و يک و ۱/۲ شير نارگيل را مخلوط ميکنيم، در هر ليوان، مخلوط توتها، سپس مخلوط تخم شربتى و در آخر مخلوط کيوى را اضافه کرده و براى تزيين از شاتوتهاى درسته استفاده کرده و خنک سرو ميکنيم.