فوت و فن/ سالاد مرغ تايلندي بسيار آسان و خيلي سريع تهيه مي‌شود. طعمش هم با همه سالاد مرغ‌هايي که تاکنون خورده‌ايد فرق دارد.
تعداد: ۶ نفر
زمان تهيه: ۲۰ دقيقه


مواد لازم
يک کيلوگرم مرغ پخته شده
۴ پيمانه آب
۱۷۰ گرم نودل
¾ پيمانه کره بادام زميني پرچرب
¾ پيمانه شير نارگيل
¼ پيمانه گشنيز تازه
¼ پيمانه آب ليموترش
يک قاشق غذاخوري شکر
¾ قاشق چايخوري نمک
¼ قاشق چايخوري فلفل قرمز
يک عدد خيار کوچک
پيازچه


طرز تهيه
استخوان و پوست مرغ‌ها را جدا کنيد و سپس آنها را به رشته‌هاي باريک برش بزنيد.
در يک قابلمه متوسط، آب را بگذاريد بجوشد. نودل‌ها را طبق دستور نوشته شده روي پاکت بپزيد و سپس از روي حرارت برداريد. اجازه دهيد ۵ دقيقه در آب بماند.
در اين فاصله، در يک کاسه بزرگ، کره بادام‌زميني، شير نارگيل، گشنيز، آب ليموترش، شکر، نمک و فلفل قرمز را با يکديگر مخلوط کنيد. مرغ‌ها، خيار و پيازچه را به آنها اضافه کنيد و خوب هم بزنيد.
نودل‌ها را آبکش کنيد. در يک کاسه ديگر، مخلوط مرغ و نودل‌ها را با هم مخلوط کنيد و خوب هم بزنيد تا مواد به خورد هم بروند.
 
ارزش غذايي
کالري: ۴۷۶
چربي: ۲۵ گرم
کلسترول: ۶۷ گرم
کربوهيدرات: ۳۰ گرم
فيبر: ۳ گرم
قند: ۲۱ گرم
پروتئين: ۳۵ گرم
سديم: ۸۱۷ ميلي‌گرم

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar