logo
جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهيه کوکي نعنايي خوشمزه و مخصوص براي پذيرايي

منبع
بروزرسانی
 طرز تهيه کوکي نعنايي خوشمزه و مخصوص براي پذيرايي

چي شي/ کوکي نعنايي نوعي شيريني خشک و خوش طعم است که از اسانس نعناع و برگ نعناي تازه استفاده شده است. نعناع يک سبزي معطر است که براي تقويت معده بسيار مفيد است و عطر و طعم فوق العاد اي به کوکي مي دهد. اين شيريني را مي‌ توان براي عصرانه يا دورهمي يا مناسبت‌ هاي مختلف مثل عيد نوروز، براي شيريني عيد آماده کرد. براي مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهيه کوکي نعنايي در ادامه با سايت آموزشي چي شي همراه باشيد.

مواد لازم کوکي نعنايي
کره۱۱۳ گرم
شکر دانه ريز۱۵۰ گرم معادل سه چهارم پيمانه
اسانس نعناع کمي

رنگ سبز خوراکي کمي
تخم مرغ۱ عدد حدودا ۶۰ گرم با پوست
آرد سفيد۱۸۵ گرم يا يک و نيم پيمانه
بکينگ پودر۱ قاشق چاي خوري
جوش شيرين نصف قاشق چاي خوري
کرم تار تار۱ قاشق چاي خوري
نمک يک چهارم قاشق چاي خوري
شکلات با طعم نعناع۶۰ گرم
نعناع تازه خرد شده۴ قاشق سوپ خوري
شکلات براي تزيين مقداري
طرز تهيه کوکي نعنايي 
مرحله اول

براي تهيه کوکي خوشمزه و مخصوص با طعم نعنايي در ابتداي کار، کره را نيم ساعت زودتر از يخچال بيرون مي آوريم تا کمي نرم شود. سپس کره نرم شده را درون يک کاسه مي ريزيم. در ادامه شکر را به آن اضافه مي کنيم.

مرحله دوم
در اين مرحله با همزن برقي حدود ۲ دقيقه مخلوط کره و شکر را هم مي زنيم تا کرمي شود و رنگ آن روشن شود. سپس تخم مرغ و اسانس را به آن اضافه کرده و با همزن به خوبي مي زنيم در حدي که مخلوط شود.

مرحله سوم
رنگ سبز و نعناي خرد شده را به آن اضافه کرده و هم زده تا يک دست شود. مخلوط آرد و بکينگ پودر و جوش شيرين و کرم تارتار و نمک را با هم الک مي کنيم. سپس به مواد اضافه کرده و با ليسک مخلوط مي کنيم.

مرحله چهارم

زياد هم نمي زنيم و در حد مخلوط شدن ادامه مي دهيم. در آخر شکلات نعنايي را به آن اضافه مي کنيم. از مواد خميري، گلوله هاي ۴۰ گرمي جدا کرده و در دست گرد مي کنيم. کف سيني فر را کاغذ روغني پهن مي کنيم.
 
مرحله پنجم
سپس کوکي ها را با فاصله روي کاغذ روغني قرار مي دهيم. در فر برقي با دماي ۱۷۵ درجه سانتي گراد در طبقه وسط قرار مي دهيم و مي گذاريم تا بپزد. براي فر گازي دما را حدود ۱۹۵ تا ۲۰۰ سانتي گراد انتخاب مي کنيم.

مرحله ششم
وقتي که دور و کف کوکي ها کمي طلايي شد، زمان پخت کافي است و آن را از فر خارج مي کنيم. وقتي که سيني فر را از فر در آورديم و هنوز داغ است، به سطحي ضربه مي زنيم تا شکلات ها داهل کوکي فرو رود و خوشگلتر شود.
 
مرحله هفتم
کوکي وقتي از فر بيرون مي آيد و سطش نرم و شل است اما نپخته نيست و وقتي سرد شود خودش را مي گيرد و جاي نگراني ندارد. اجازه مي دهيم کوکي ها داخل فر خنک شود. سپس آن را از کاغذ روغني جدا مي کنيم.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره