23
10
3.4K
خراسان/ مواد لازم
پنير خامه اي کم چرب - 250 گرم
وانيل شکري - يک قاشق چاي خوري
شکر - 6 تا 8 قاشق غذا خوري
خامه زده شده سرد - يک فنجان
توت فرنگي خرد شده - يک فنجان
طرزتهيه
1- در يک کاسه متوسط با استفاده از مخلوط کن برقي پنير خامه اي، وانيل و شکر را با هم ترکيب کنيد تا صاف و يک دست شود.
2- در يک ظرف ديگر خامه را خوب هم بزنيد تا سفت شود.
3- خامه را به مخلوط پنير خامه اي اضافه و به صورت دوراني مخلوط کنيد تا با هم خوب مخلوط شود.
4- توت فرنگي هاي خرد شده را اضافه و مخلوط کنيد.
5- دسر را داخل ليوان ها بريزيد و در يخچال قرار دهيد يا بلافاصله سرو کنيد.
6- مي توانيد به جاي توت فرنگي از ميوه هاي ديگر مثل تکه هاي هلو ، آناناس، موز ،آلوئه ورا و ... استفاده کنيد.