با طرز تهيه کراستيني بادمجان کبابي آشنا شويد

فرارو/ فينگرفودها به غذاهاي لقمهاي گفته ميشود که ميتوان آنها را بدون قاشق و چنگال و با با دو انگشت به دهان گذاشت.
مواد لازم
بادمجان کبابي: ۲ عدد
ماست پرچرب: ۲ قاشق غذاخوري
روغن زيتون: ۲ قاشق غذاخوري
پودر سير: به اندازه دلخواه
نمک: به اندازه دلخواه
نان باگت: ۲ عدد
گوجه گيلاسي و برگ نعناع و ريحان براي تزيين: به ميزان دلخواه
طرز تهيه:
بادمجان کبابي له شده، روغن زيتون، پودر سير، نمک و ماست را در ظرفي با هم مخلوط کنيد. نان باگت را بدون اينکه داخل آن را خالي کنيد، به صورت حلقهاي برش بزنيد. توجه داشته باشيد که حلقههاي نان باگت نبايد بيش از حد کلفت يا نازک باشد. سپس حلقهها را در يک سيني بچينيد. روي سطح نان کمي روغن زيتون بماليد و سپس يک قاشق غذاخوري از مواد برداريد و روي نان بريزيد. با پشت قاشق مواد را خوب پهن کنيد. براي تزيين نانها ميتوانيد چند برگ ريحان يا نعنا و تکهاي گوجه گيلاسي روي آنها بگذاريد.