طرز تهيه پيراشکي با نان تست خوشمزه و فوري در ساندويچ ساز
چي شي/ پيراشکي، يکي از غذا هاي ملي روسيه است که نامي عمومي هم براي غذاهاي پخته يا سرخ شدهاي که با مواد متنوعي پر شدهاند، نيز مي باشد. اين مواد متنوع مي تواند از انواع مواد پيتزا تا حتي پنير صبحانه نيز باشد. اين واژه در اصل اسلاوي است. خمير پيراشکي مي تواند انواع خمير ها باشد مثل خمير پيتزا يا حتي خمير نان بربري و يا نان تست. انواع پيراشکي يک ميان وعده، صبحانه، شام و يا غذاي بسيار سريع براي آماده شدن است که براي همه ي موقعيت ها بسيار عالي است. اين غذا يک نوع فينگرفود راحت و خوشمزه است که داخل آن را ميتوان با هر چيزي که دوست داشت پر کرد. فقط يک نکته ي مهم اين غذا دارد که بايد حتما حتما نان تست ها کاملا تازه و نرم باشند.
مواد لازم پيراشکي نان تست
نان تست تازه۱ بسته
شير۱ پيمانه
پودر سوخاري به مقدار لازم
مواد لازم براي داخل فينگر فود
سينه مرغ پخته و ريز شده۱ عدد
ذرت پخته۱ پيمانه
زيتون نصف پيمانه
فلفل دلمه اي ۲ عدد
پنير رنده شده نصف پيمانه
سبزيجات معطر (جعفري يا شويد)به ميزان لازم
طرز تهيه پيراشکي نان تست
مرحله اول
براي تهيه پيراشکي خوشمزه و مخصوص با نان تست ابتدا سينه مرغ را به همراه ۱ پياز کوچک، کمي زردچوبه و ۲ ليوان آب درون يک قابلمه مناسب مي ريزيم و روي حرارت متوسط قرار مي دهيم تا مرغ به طور کامل پخته شود.
مرحله دوم
در اين مرحله مرغ را پس از پختن به صورت ريش ريش خرد مي کنيم و کنار مي گذاريم. در صورت تمايل مي توانيم سوسيس يا کالباس را جايگزين گوشت مرغ کنيم. حالا يک تابه مناسب روي حرارت قرار مي دهيم و کمي روغن اضافه مي کنيم.
مرحله سوم
در اين مرحله گوشت مرغ را به تابه اضافه مي کنيم و به خوبي تفت مي دهيم تا کمي سرخ شود، سپس ذرت، زيتون و فلفل دلمهاي را به تابه اضافه مي کنيم و جعفري و پنير را به آن افزوده و همه را با هم، مخلوط مي کنيم.
مرحله چهارم
مواد را پس از اينکه به خوبي تفت داديم، از روي حرارت کنار مي گذاريم. در ادامه چهار طرف نان هاي تست را با چاقو برش مي دهيم. در ادامه قسمت مرکزي نان تست را از مواد مرغ قرار داده و با ساندويچ ساز دستي دو طرف آن را کاملا به هم محکم مي کنيم.
مرحله پنجم
براي راحتي کار مي توان روي نان ها را با وردنه کمي نازک کرد. در صورتي که پيراشکي ساز دستي در دسترس نداشتيم، ميتوانيم با آغشته کردن آب به لبه هاي نان تست و فشار چنگال دو طرف آن را به هم بچسبانيم.
مرحله ششم
نان ها را ابتدا در شير زده بعد با پودر سوخاري آغشته کرده و در روغن داغ سرخ مي کنيم. نان ها در حين سرخ شدن پف مي کنند. سپس آنها را روي دستمال گذاشته تا روغن اضافي خارج شود. با سس دلخواه ميل مي کنيم.