بروشتاي هويج، يک نوع پيش غذا و فينگرفود خوشمزه
غذالند/ بروشتاي هويج، يک نوع پيش غذا و فينگرفود خوشمزه و لذيذ مي باشد که مي توانيد خيلي سريع و آسان در منزل طبخ کنيد. مواد اصلي اين پيش غذا شامل هويج، پنير موزارلا، پنير چدار، سس مايونز و… مي باشد. با ترکيب کردن مواد اصلي و اضافه کردن آن در نان باگت هاي رول شده، مي توانيد اين فينگرفود خوشمزه و محبوب را طبخ کنيد. بروشتاي هويج را مي توانيد با پيازچه خرد شده و يا شويد تازه تزيين و سرو کنيد.
مواد لازم
هويج: ۴ عدد
پنير موزارلا: ۱ ليوان
پنير چدار: ۱ ليوان
سس مايونز: ۱ ليوان
سير: ۲ حبه
نان باگت: ۲ عدد
نمک و فلفل سياه: به مقدار لازم
مراحل
گام 1ابتدا در يک قابلمه کمي آب پر کرده و بر روي حرارت ملايم بگذاريد تا به جوش بيايد.
گام 2هويج ها را شسته و در قابلمه بريزيد تا بپزد.
گام 3بعد از سرد شدن هويج هاي پخته، آن ها را پوست کرده و رنده کنيد.
گام 4سپس پنير موزارلا و پنير چدار رنده شده را به هويج اضافه و مخلوط کنيد.
گام 5سيرها را نيز پوست کرده و ريز رنده کنيد.
گام 6سير رنده شده و ادويه ها را به مواد اضافه و مخلوط کنيد.
گام 7نان باگت ها را به صورت رولي برش دهيد و در سيني بچينيد.
گام 8بر روي نان، مخلوط مواد را بريزيد.
گام 9فر را در دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد تنظيم کرده و صبر کنيد تا گرم شود.
گام 10سپس سيني را به مدت ۱۰ دقيقه در فر بگذاريد تا بروشتا آماده شود.