روش تهيه سوپ پوره سيبزميني براي پاييز

برترين ها/ سوپ سيبزميني يک سوپ خوشمزه و عالي است که تهيه آن بسيار ساده و آسان ميباشد. اين سوپ بسيار مقوي است و براي بچهها و کساني که شير دوست دارند خيلي خوب و عالي است.
مواد لازم
کره يا روغن: يک چهارم قاشق غذاخوري
پياز خرد شده: يک عدد متوسط
سيب زميني: ۳ تا ۴ عدد متوسط
سير خرد شده: ۵ حبه
پودر آويشن: يک چهارم قاشق چاي خوري
فلفل قرمز: يک چهارم قاشق چاي خوري
آرد سفيد: يک چهارم قاشق غذاخوري
آب مرغ: ۴ ليوان
نمک و فلفل سياه: به مقدار لازم
خامه: يک چهارم ليوان
جعفري و پيازچه: به مقدار لازم
شير: يک ليوان
طرز تهيه
دو عدد سيب زميني را خوب بشوييد و بپزيد. سيب زميني کاملاً پخته شود. پوست سيب زمينيها را جدا و پوره کنيد.
حبه سيرها يا يک بوته سير کوچک را به کمي نمک و فلفل آغشته کنيد. سپس آن را داخل يک ورق فويل بگذاريد و محکم ببنديد. اکنون سير را چند دقيقه با دماي ۱۸۰ درجه داخل فر قرار دهيد تا شکل کاراملي به خود بگيرد و پوست آن را جدا کنيد.
بعد از آماده کردن پوره سيب زميني و سير کاراملي بايد يک عدد پياز را پوست و به صورت نگيني خرد کنيد. يک ماهيتابه را به همراه کمي روغن روي حرارت گاز قرار دهيد.
پياز را کمي با روغن تفت دهيد تا کاراملي شود.
آرد را به پياز اضافه کنيد. آرد و پياز را مدام هم بزنيد تا بوي خامي آرد گرفته شود و به همراه پياز خوب تفت بخورد.
آب مرغ را همراه با مقداري نمک، فلفل سياه، آويشن، فلفل قرمز، سير کاراملي له شده و پوره سيب زميني در يک قابلمه مناسب بريزيد. مواد را خوب هم بزنيد و روي حرارت ملايم گاز قرار دهيد تا کاملاً پخته شوند.
در اين مرحله بايد مقداري از سوپ را برداريد و در کاسهاي بريزيد. اجازه دهيد تا سوپ کاملاً خنک شود. سپس شير را به آن اضافه کنيد. مواد را به خوبي هم بزنيد. سپس خامه را کم کم به سوپ داخل کاسه اضافه کنيد.
روي سوپ لذيذ و خوشمزه را کمي پيازچه و جعفري خرد شده بريزيد.