کوکپد/ مواد لازم براي  ۴-۶نفر
1 و ½ پيمانه آرد
2/3 پيمانه شکر
1/2 پيمانه روغن مايع
1/2 پيمانه ماست (من ⅓ پيمانه شير ريختم)
2 عدد تخم مرغ
3 عدد گلابي کوچک
1 قاشق غذاخوري پودر کاکائو
1 قاشق چاي خوري پودر دارچين
1 قاشق مرباخوري بکينگ پودر
1 قاشق غذاخوري نشاسته ذرت (قابل حذف)
1/4 قاشق چاي خوري وانيل
نمک 1 پنس (پنس=مابين دو انگشت)
مراحل
آرد سفيد + بکينگ پودر + نشاسته ذرت + نمک رو مخلوط و ۳ بار الک‌ کردم.
گلابي هارو پوست گرفتم و به آرد آغشته کردم، آرد اضافيش رو تکوندم.
من توي قابلمه پختم کيک رو که زيرش رو روشن کردم تا گرم بشه.
تخم مرغ + شکر + وانيل رو ۵دقيقه با همزن برقي زدم تا کشدار و کرم رنگ بشه.
به ترتيب روغن و شير (يا ماست) رو اضافه و در حد مخلوط شدن همزن رو روشن کردم.
مواد خشک رو کم کم اضافه و با ليستک مخلوط کردم. مواد کيک رو به دو قسمت تقسيم کردم.
 به يک قسمت مخلوط پودر دارچين + پودرکاکائو + ۲ق.غ شير رو زدم و با ليستک مخلوط کردم.
کف قالب رو کاغذ روغني گذاشتم، مواد ساده رو کاملا کف قالب پهن کردم، لايه بعدي مواد کاکائويي رو ريختم و همه جاي قالب پهن کردم‌.
گلابي هارو داخل مواد کيک فرو کردم، ⅔ گلابي هارو بايد مواد بگيره و فقط ⅓ اون بيرون بمونه که اونم بعد از پخت و پف کردن کيک مخفي ميشه😉
روي کيک رو هم خلال پسته پاشيدم، ميتونيد خلال بادام، کنجد يا گردو خرد شده بريزيد.
دوتا قالب شيريني نخودچي کف قابلمه گذاشتم و قالب لوف رو روش گذاشتم به مدت ۱ساعت کيکم پخت.
❤در فر يا توستر با دماي ۱۸۰ درجه سانتي گراد و به مدت ۴۵-۵۰ دقيقه ميشه پخت.
بفرمايين🥰
    

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar