آخرین خبر/ واویشکا بوقلمون یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدا شمال ایران است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه واویشکا بوقلمون در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه بوقلمون۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی۸ عدد متوسط
پیاز۴ عدد متوسط
سیر۲ حبه
غوره بی دانه½ فنجان
کره۵۰ گرم
فلفل قرمز½ قاشق چایخوری
دارچین۱ قاشق چایخوری
پاپریکا۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی
طرز تهیه واویشکا بوقلمون 
مرحله اول
برای تهیه واویشکای بوقلمون ابتدا گوشت بوقلمون را به همراه ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب شروع به جوشیدن کند. حالا کف های روی سطح آب را جمع می کنیم و دور می ریزیم.

مرحله دوم
توجه داشته باشید جوشاندن گوشت بوقلمون فقط برای گرفتن طعم و بوی زهم آن است و نمی خواهیم آنرا بپزیم. در ادامه گوشت بوقلمون را آبکشی می کنیم، سپس به صورت تکه های کوچک مانند گوشت خورشتی خرد می کنیم.
 
مرحله سوم
در این مرحله پیاز و سیر را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم. در ادامه سیر و پیاز را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا سبک شوند.

مرحله چهارم
پس از اینکه سیر و پیاز سرخ شدند، مقداری نمک، فلفل سیاه  و زردچوبه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا عطر ادویه ها خارج شود. در ادامه سینه بوقلمون خرد شده را به همراه کره، دارچین و پاپریکا به تابه می افزاییم.
 
مرحله پنجم
گوشت بوقلمون را به خوبی تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد و کمی سرخ شود، سپس غوره را اضافه می کنیم. در ادامه گوجه فرنگی ها را پوره می کنیم یا با رنده ریز رنده می کنیم و به تابه اضافه می کنیم، سپس با دیگر مواد ترکیب می کنیم.

مرحله ششم
در این مرحله درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم خوراک به مدت ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد. پس از اینکه گوشت بوقلمون به خوبی پخت و واویشکا به روغن افتاد، آنرا در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar