سرآشپز پاپیون/ در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه  شیرینی شکلات آلمانی آشنا کنیم.


مواد لازم
بیسکویت پتی پور پودر شده ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۱/۲ پیمانه
کره ۱۲۰ گرم
پودر کاکائو ۱/۴ پیمانه
رنده پوست پرتقال ۱ قاشق سوپ خوری
گردو خرد شده ۱/۲ پیمانه

طرز تهیه

کره و پودر کاکائو را روی حرارت ملایم میگذاریم تا کره اب شود

تخم مرغ و شکر را با همزن میزنیم و به کره و کاکائو اضافه میکنیم و هم میزنیم فقط در حدی که شکر کاملا حل بشه

از روی حرارت برداشته و گردو و بیسکویت را می‌ریزیم ورنده پوست پرتقال یا نارنج رو هم می‌ریزیم

اگه مواد شل بود میشه کمی بیسکویت پودر شده اضافه کرد میشه پسته هم ریخت که موقع برش زدن خوشگل بشه

این مقدار را تو ۲تا کیسه فریزر ریخته و خوب فشرده کرده بصورت استوانه و ۳ ساعت تو فریزر گذاشته

موقع برش زدن به دلخواه می‌تونیم تو پودر نارگیل یا پودر پسته یا بیسکویت پودر شده بغلتونیم

شکلات بسیار خوشمزه ایه و طرفدار زیاد داره البته زمستون مناسبتره، چون تو هوای گرم تابستون کمی شل میشه

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar