آموزش تهیه دستپیچ ژامبون

چی بپزم/ مواد لازم
ژامبون گوشت 400 گرم
پنیر پارمسان رنده شده 100 گرم
آرد سوخاری 50 گرم
نعناع تازه10 تا 12 برگ
روغنزیتون 2 قاشق
آب لیمو ترش به میزان لازم
آرد به میزان لازم
قزص عصاره گوشت(در صورت تمایل)1 عدد
طرز تهیه
آرد سوخاری را در کاسهای بریزید، یک قاشق روغن زیتون، نمک، فلفل و هشت تا برگ نعناع درشت خرد شده را اضافهکنید. مواد را خوب مخلوط کنید، آن را تقسیم کرده، لای هر تکه ژامبون گوشت بگذارید و بپیچید.
دستپیچها را آرد بزنید و در ماهیتابه داغی که در آن مقداری روغن زیتون ریختهاید با حرارت نسبتا بالا سرخکنید، طوریکه رویه آنها طلایی شود.
در آخر پخت شعله را زیاد کنید و در ماهیتابه کاملا داغ، نصف پیمانه آب لیمو، دو تا سه برگ کامل نعناع، یک عدد قرص عصاره گوشت اضاف کنید.
دستپیچها را دوباره بههم بزنید و زمانی که سس به غلظت مناسب رسید، آن را از روی آتش بردارید و سرو کنید.
منبع://www.kallehamol.com