طرز تهیه رولت مرغ با ورژن ایرونی
آخرین خبر/ این غذارو به ساده ترین روش ممکن بهتون آموزش دادم
یعنی با چرخ کرده مرغ و گوشت انقدر میشه متنوع غذا درست کرد، کهمحاله خودتون و اعضای خانواده ازش خسته بشین!
منم
مواد لازم:
۵۰۰ گرم مخلوط ران و سینه
۱ عدد پیاز بزرگ
۱/۲ پیمانه پودر نان(آرد سوخاری)
سبزیجات خشک معطر دلخواه
نمک، فلفل سیاه، کمی پودر زیره، پودر زنجفیل، پودر سیر(به میزان دلخواه)
محلول زعفران
طرز تهیه
همه ی مواد ذکر شده رو داخل دستگاه مخلوط کنید. بعد روی یککیسه که کمی چرب شده، با قطر یکسان پهن کنید و لبه هارو صاف کنید. ترکیب دلخواه رو اضافه کنید(من از پیاز داغ، زرشک و گردو تفت داده استفاده کردم).
به ارامی و با دقت ، محکم و منسجم رول کنید. یک ساعت داخل یخچال بزارین.
بعد از یکساعت داخل روغن داغ هرطرف رو تفت بدین، سسی که از قبل آماده کردین رو اضافه کنید و اجازه بدین حدودا نیم ساعت تا جا بیفته و سس غلیظ بشه.
مواد لازم سس:
۱ عدد پیاز بزرگ
۱ ق غ رب گوجه
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر تخم گشنیز
آب جوش
دستگاهی که من استفاده کردم فوق العاده تیغه های تیزی داشت، قدرت و سرعتش عالی بود، و بزرگترین مزیتش کاسه استیل بود که هم سبک هست و هم اینکه نمیشکنه!
ویدئو از sahartaryan