خراسان/ خورش کدو حلوایی،خوشمزه، ضد سرطان و چروک

چطور بپزیم:

 یک عدد پیاز را به همراه تکه‌های مرغ و یک عدد هویج متوسط و 3 ساقه کرفس با 2 پیمانه آب در قابلمه روی حرارت بگذارید تا کاملا مرغ بپزد. سپس آن را از آب مرغ خارج و آب مرغ را صاف کنید و کنار بگذارید.2- پیاز دیگررا نگینی کنید وبا روغن تفت دهید.3- سپس کمی زردچوبه به آن بیفزایید و یک دقیقه دیگر هم به تفت دادن ادامه دهید.4- سپس رب را به همراه ادویه‌ها اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن برود. سپس مرغ را بیفزایید و کمی تفت دهید.5- در نهایت آب مرغ کنار گذاشته و آلو را بیفزایید و بگذارید تا خورش برای 30 دقیقه جا بیفتد.6- تکه های پخته کدو حلوایی را روی خورش بگذارید  و بدون هم زدن تا 10 دقیقه با خورش بجوشد  و به اصطلاح، طعم بگیرد.7- سپس آن را خاموش کنید. می توانید این خورش را با گوشت هم بپزید.
نکته |افرادی که تمایل دارند پوست خوبی داشته باشند  بهتر است کدو حلوایی زیاد مصرف کنند زیرا  کدو حلوایی مانع چروک پوست می‌شود و علاوه بر آن سم زدا و ادرارآور و منبع ویتامین k است و از بیماری های التهابی و سرطان پیشگیری می‌کند.

چی لازم داریم:
مرغ تکه شده  -  تعداد  دلخواه
 آلو - 100 گرم
 کدوحلوایی تکه شده پخته - 200 گرم
 رب گوجه فرنگی -  3 قاشق سوپ‌خوری
روغن - 4 قاشق سوپ‌خوری
 پیاز -2 عدد متوسط
 دارچین، نمک و فلفل سیاه  - به میزان لازم
 هویج - یک عدد  
       کرفس-3ساقه(به دلخواه)

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar